arkadaşlar az hasarlı motoru bitik tesisatı yanık fazla masraf açmayacak bir araba arıyorum yüksek model olması tercihimdir yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar az hasarlı motoru bitik tesisatı yanık fazla masraf açmayacak bir araba arıyorum yüksek model olması tercihimdir yardımlarınızı bekliyorum
reis nerden anladın harbi kafam bi tonya mustafa piyasada böle çok araba var almak toplayıp binmek lazım elektirik tesisatı yanık perte çıkmış yada motoru kırık perte çıkmış kaportasında az hasarı ıolan araba arıyorum aslında
![]()
kanka hayırdır hurdacılıgamı basladın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
uygun derken? bnm bahsettiğim arac piyasa fiatından aşağı isteniyor. ama sizin bütçenizde önemli. bu araç modeli yüksek dolu bir araba. eğer bilgi almak isterseniz detaylı, tel nosu pmleyebilirim yarın tam detayları alabilirsiniz araç sahibinden.
Sakin güç...
http://www.sahibinden.com/honda_civi...XQQdisplayitem
buna bak bakalım nasıl adam edersin![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
4.000 tl masraf var gibi duruyor burdan![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)