Tabiki audi :D
Printable View
Tabiki audi :D
walla audi çok iyi ki herkez audi diyor bi kaç tane buldum ama istanbulda gidip iyi bir ustaya göstermem gerek..
bir de arakdaşlar audilerin çoğunun kilometresi 200 binlerde biraz yüksek geldi bana sizce sorun yaşarmıyım ?
Ki yapılı Audi var, canlı duydum ve BAYILDIM!!:eek:
AUDİ tabiki...
herkeze tşkler kararımı verdim kesinlikle Audi :)
Doğru bir karar vermişsin Audı varken vw düşünme.
2 yildir a4 quattro kullaniyorum...Kesinlilke audi..
Ikisininde motoru ayni.Ikisinide ayni sekilde modifiye ettiginiz zaman passattan alinan guc farkli olacaktir ozellikle +200km den sonra.Cunku a4 te quattrodan kaynaklanan asiri bir guc kaybi var.Kendimden ornek vereyim...Sifirdan golf gti ile kalktigimizda gti sarana kadar ben alip basimi gidiyorum..Devirlendikce gti geliyor ve belli bir hizdan sorna gecip gidiyor...Ancak quattrodan alinan zevki hicbirseye degismem ben.
A4 1.8 T quattro yu tercih ederdim...
Görüntüsü passata göre kesinlikle daha canlı daha enerjik..İç dizaynları çok benzer.
pişman olmazsın a4'den,bunu çok rahat söylüyorum.
şimdi sırada iyi bir quattro 1.8t bulma zamanı :D
Yesil mi buldugun quattro?
yok gümüş gri 2001 model km 120.000 de
Eger arac gercekten temizse uce bese bakmadan girilebilir..Daha ucuza da quattro bulabilirsin ama eger bakimsizsa cikaracagi masraflarla arabadan ciddi anlamda sogutabilir.
işte o gerçekten olacak iş değil :) ben geçen yaz başında aramaya başladım en az 2 ay flan aradım, bakmadığımız A4 kalmadı, sadece 1 tanesi doğrudüzgün çıktı ve onu kaptım ;) ve şuanda aynı arabadan isteyen 2 arkadaşım daha var :D fazla bulursanız bizde istiyoruz..
hayırdır şafak ?? beğenmedin mi arabamı ? :D :D
bu pazar arabam satılırsa direk bakıcam üçe beşe bakmıycam zaten binmek için alıyorum, bide masraf çıkarınca tammı çıkarıyor ?
http://www.sahibinden.com/1_8tq_ayri...XQQdisplayitem
Temiz güzel bir araba...canlı hali çok çok daha güzel...bakmanda fayda var...
parçaları ucuz ve çok rahat bulabilirsin..Bir şey lazım olursa bende yardımcı olurum parça konusunda.
Motorda rahatsız eden aşırı bir uygulama yok bildiğim kadarıyla...Kendi keyfine zevkine göre topladı arabayı...Fiyatı çok yüksekti 2 ay önce 28 civarındaydı şimdi bu fiyata düşünülmesi gereken bir araç...Jantları yeter :D
bu yazdığını tekrar gözden geçir sen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswa..._B_platform#B5
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswa...#A4_.28PQ34.29
Sen hele bi alda yapariz bisiler.Simdiden hayirlisi olsun.
bencede audi şekil olarak daha çekici bir şeyler çıkar ortaya
4 cekerın kotu bır yanı oldugunu soylemedım dıkkat ettıysen.sadece bırı fwd bırı 4wd dedım.bı arkadas yazmıs zaten 4wd kalkarken ıyıdır ama hız arttıkca hızlanman zayıflar.ayrıca dıger fwd kardeslerıne gore bıraz daha agır olup benzınıde bıraz daha fazla yakarlar.1.8t alıp assagıda yazdıgın gıbı bov takıp gezıceksen bosuna quattro alma bence.fwd al temız temız bın :)
coılover ıcın bol cesıt bulabılırsın.hatta paraya kıyarım dıyorsan bılsteın bakmanı onerırım.ama soyle bırsey var ,fazla lımıtlerınde aracını kullanmadıktan sonra coıl gereksız olur bence.eıbach ve benzerı kalıtede 3.5 yay hem goruntuyu duzeltır hem konforlu olur hemde yol tutusunu yeterı kadar duzeltır.bov konusuna hıc gırmeyeyım ve sen bırazcık netten arastır ıstersen 1.8t ve bov ılıskısı nasıldır :)