Peugeot 200. yılından dolayı logosunu değiştirmiş.Logoyu ilk olarak 308 RCZ de kullancaklarmışSizlerinde yorumlarınızı merak ettim bakalım beğencekmisiniz
http://www.peugeot.com.tr/
Peugeot 200. yılından dolayı logosunu değiştirmiş.Logoyu ilk olarak 308 RCZ de kullancaklarmışSizlerinde yorumlarınızı merak ettim bakalım beğencekmisiniz
http://www.peugeot.com.tr/
geçenlerde gördüm yenilik iyidir ama öncekiler gibi arabanın üstünde eşek kadar büyük yapmazlarsa iyi olucak
bencede fena değil sanki canlısını da görmek lazım![]()
valla ben pek beğenmedim , uyur gezer bi aslan izlenimi verdi banakoca koca yapmazlarsa logoları ve bide ön far şeklini değiştirirse peugeot çok daha güzel olur , yeni logo yeni far tasarımı olur
![]()
ön kaba kısmını bende pek beğenmiyorum ama çok gariptir ki beğenen de çok görüyorum.
Ufak bi logo yaparlarsa belki ben takarım bu logodan.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bilader bu pejo kadar uzak durduğum araba markası yoktur herhalde sebebı mazideki 106kazaları olsa gerek ama zerre kadar guven vermıyo bu arabalar banagecenlerde 407 takas geldi uygunduda fiyatı ama ne biliyim pejo dedim falan yanaşmadım.
logo konusunda yenılık herzaman iyidir ama denildiği gibi uyur gezer bi görünüm olmuşyollarda gördükçe daha değişik yorumlar yapılabilir.
bilmeden ön yargı iyi birsey değildir emrecimeuroncap testlerini araştırmanı tavsiye ederim
Bu kadar yıllık bir geçmişi olan firmanın güvenlik gibi bir hususu atlayacağını sanmıyorum..Benim 2001 206 ım vardı ama klasmanında yıldızı aynıydı hepsinle polo falan
aynen suanki 307 im içinde dandik kağıt gibi yorumlar geliyo ama 4 yıldızı var 2001 den itibaren..sürücü yolcu güvenliği falan da kötü değil.
şimdiki peugeotlar 2 gün geç doğsaymış amblem doğacakmış denecek cinstenyenisinde agresiflik azalmış sanki ama iyidir
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)