Olum salonda cogu kisi ztn kufurlu olan yerlere guluodu,kimse adam gibi gulmedi ki :) anlayan yok, biraz fazla inceydi :)
Printable View
mesela kelebeği yakalama sahnesine 1 kişi bile gülmedi ben koptum. at .... konmuş kelebek hesabı. neyi nasıl gördüğün önemlidir diyip yakalıyo ya :D
:D aynen aynen bide işin yoksa 10 dk ara diyo orda flim arası verdi
dünya savaşıda cok iyiydği yaw bir cıkar iki cıkar:D
ızledım guzeldı tavsıye edılır
Fimli nasıl bir beklentiyle gittiniz bilmiyorum ama film başarısız değil.
Ben film i beğendim ve izlerkende çok eğlendim.
Tabi filmi siz cem yılmaz olduğu için yüksek bir beklentiyle izlediğiniz için film kötü gelmiş olabilir.
anlayana guzel bı fılmdı..mılletın mantık su 10 tl verdık altımıza sıcana kadar gulmelıyız...yok oyle bır dunya..."fılm" izlıyosun sonuc olarak butun olarak bak...bence cok basarılıydı...kaldıkı ucuza sıcana kadar gulmek ısteyenlere bır oenerım var hemde bedava, kankılerınızle bayılana kadar bırbırınızı gıdıklayın evde olma mı?
ivedik gibi konusuz 5 tane espiri üzerine kurulmuş bir film değil ...yahşi batı bence gayet başarılı tekrar gitmeyi düşünüyorum filmden çıktıgımda aklımda sadece bir apaçi aglıyor diyen kız kaldı hiçbişeyi hatırlamıorum... :)
kimse beğenmedi ama daha izlemedim izleyip yorum yapıcam ama o tv reklamları berbattı :S
Bana hayatın anlamını vermedi. İlkinde ben anlamamışımdır dedim bi daha gittim. toplamda 50-60 lira civarı para harcadım bu filme. Püsküüt müsküüt bişey de bulamadım zaten filmden sonra :D
ben şahan hiç bir zaman gülmedim komik gelmiyor saçma geliyor
yahşi batıda çok güzeldi bence gülmekten karnıma ağrılar girdi senaryoda iyiydi ama daha güzel olabilirdi en çok güldüğüm sahne kızılderililer geldiğinde bunları suyduklarında cem yılmazın bunlar bizi ikmesinler demesiydi:D bide soyulduklarında başa alıp türkçe olarak küfür etmesi:D yarıldım kelebek olayıda süper daha güzel işlemezdi
cem yılmaza herkes gülmez mesela annemle babama stand up showları izlettiğimde pek gülmediler ama gora ve arogda çok gülmüşlerdi
http://www.youtube.com/watch?v=hezkgiTkk3A
o zman şunu tekrar koyalım :)
güzel eğlenceli bir filmdi,ince kaliteli espriler vardı...beğendim...arog faciasında sonra çekinere gitmiştim....
Cem Yılmaz'ın Gora'dan sonra yaptıgı filmler düşüşe geçti bana göre..
Yahşi batı'da bekleneni veremedi
Gorada varsa yoksa küfürdü, e bunlarda bu kadar küfür olmayınca haliyle gülmüyorsunuz. Küfürle güldürmek kolay iştir, ha babam de babam küfür edince ne anlamı kalıyor ki? Kaldı ki bu filmde kullanılan küfürler gayet yerinde:)
Kim ne derse desin çuvalladı cem yılmaz.Şahanın recep3 cıksın ilk 3günde kırar rekoru gene :)
Cok sanatsal bırfılm gıbı ballandıra anlatmanıza gerek yok o ınce espırılerın tamamında guldum ama ıyı degıl