TEB netten onaylamadı beni
Printable View
TEB netten onaylamadı beni
bnm de kartlara fln borcum vr hiç bi banka vermiyor :D
deniz banka msj çektin mi abi ?
tc yazıp 3280 e yolla. 5dk da cvp gelyor
bordrolu çalışanları onaylaması lazım
web den onay da şu oluyo: ön onay verdik lütfen gerçek onay için şubeye gelin..
banka ile görüş bence abi webden netten olacak iş değil bu..
Arkadaşlar cepten bu şekilde yapılan başvurular çok sağlıklı işlemez.
Ayrıca size zarar verir. Nasıl mı ?
Örneğin kredi alabilmesinde hiç bir sorun olmayan bir kişi , sırf çok fazla başvurusu var diye riskli işlem olarak görünüp bu yüzden alabileceği varsa dahi kredi alamayabiliyor.
İşler yoğunlaştığında siteye bakamayabiliyorum , bu yüzden mail adresimden yazışalım arkadaşlar.
Kredi skorlamanıza bakabilmem için TC Kimlik ve tam doğüum tarihiniz gerekiyor.
Ayrıca krediye başvurmanız için
1. En az6 aydır çalıştığınız iş yerinde sigortalı olmalısınız.
2. Bankalarla ilgili sorun yaşamamış olmalısınız.
3. Başka bir krediniz olması şansınız oldukça düşürür.
4. Maaşınız ssk priminiz ile doğru orantılı olduğu için asgari olarak yatırılan priminiz varken maaşınızı 1500/2000 göstermeniz işinize genelede yaramıyor.
Aklıma geldikçe bu listeyi güncellerim.
iş bulsamda hemen kredi çekemiyorum yani off 6 ay beklemek ölüm :D :D
bilgilendirmeler için teşekkürler.
Skorum 1141 çıkmış. bana çıkar gibi kredi:D
her bankaya göre skor değişiyormuş bir kaç ay önce başka bir bankadan aldığım raporda 796 idi skorum tebde ise 1030 çıkmış :D
bende garip bir sıkıntı var şimdiye kadar çalıştığım tüm bankalar ile görüştüm ve 1 kuruş borcum yok :icon_tup:
merkez bankasına yazı yazdım ve cevap geldi merkez bankasında negatif bir kaydım yok :icon_tup:
ama bankalar kendi ekranından bakınca yasal takibe düştüğüm ve borçlu olduğum gözüküyor ekranda :beuj:
işin garip yanı bunu söyleyen bankalar hangi banka olduğunu göremiyorlar :icon_wack
yarın gidip tüm çalıştığım bankalardan borcu yoktur yazısı alacağım merkez bankasından gelen yazıyıda içine koyup avukata vereceğim :icon_tup:
tefecilerin oranı nasıl acaba? :)
benim arkadaşım tefecinin yanında emlakçılıkla uğraşıyor. onun dediğine göre 1000 lira alıyorsan ayda 100 lira ödüyorsun...
kredi kartyla ilgili daha evvel sıkıntıların olmuşsa geç ödeme vs vs... bu sicil ne zamandan sonra düzleiyor?