yapmacık tavırlar herşeyden önce
Printable View
yapmacık tavırlar herşeyden önce
Aslına bakarsan kullanan kişi bu kişimi araç o araçmı bilmem ama, ben bu plaka ile aynı plaka aynı renk bir BMW biliyorumki hakikaten övmek istemiyorum ama inanılmaz şekilde S virajına girip çıkıyordu.. Hatta youtubeda videosunu bulmuştum gezinirken şansa :
Videoyu koyanın yorumu dahada ilginç :D
''CANAKKALEDEN GELİRKEN SABAAHA KADAR KAPISTIK LAWUK DELİ ''
Ama niyeyse haberlerde hiç gitmiyor yanlayamamış falan :)
sıkıntısı ne aceba arkadaşın
bu videoda'da pek yanlıyamamış ama :)
yahu bu adam madem bukadar hızlı bunlar nası takip ediyo kurallara uyarak?
bence anlaşmalı bunlar :)
yada biokadar makasıda bunlar atıyo
kötü imajdan başka birşey degil :D
Danışıklı dövüş eski haber ...
Enayi yerine konmuş sürücü ...
Git yap çekelim diyelimki pist istiyoruz ...
Habercinin kavşaklığı ...
aracın hakkını vermeye çalışmış...
yalanınıza limon sıkıyim sizin :) haber bulamayınca.:rolleyes:
-Hareketleri görüyorsunuz, arabanın arkasını kaydırıyor!
:hehe::hehe: pisikletmi la bu :hehe:
bmw yi kullanan arkadaşa burda yazıp çizenler eğer yüzüne söylemek istiyosa telefon numarasını verebilirm ?
bmw yi kullanan arkadaşa helal olsun hakkını vererek kullanmış...
sonuçda birşey olsa her koyun kendi bacağından asılır ;)
o arkadaş peki bu raportaj hakkında birşey dedi mi ben onu merak ediyorm :) yani gerçek mi yoksa kendileri mi yapmış.. şoförlüğü konusunda birşey demek yersiz olur zaten belli ki canı sıkılmış.. ve söylediği gibi pist olmayınca hayatı araba olan bir insan için olabilecek birşey bence..
Ben yazıcaktım baktım yazan var. Anlaşmalı yada değil spiker anlaşmalı diye şikayet etmese dahi savcılık habere çıkan herşeyi suç duyurusu sayar ve işlem başlatabilir ki adamın yüzüde kabak gibi ortada. Araç kiralık felansa ancak o zaman kiralayanın başı yanar o gün araç kimdeydi ispatlayamazsa. Birde bu adam bu hareketler ile terörist oluyorsa E5 de TEM'de ne Usame Bin Ladin'ler var görmesinler sakın.
:) habercinin arabayı merak ettim peşine gittiği :D