Yaklaşık bir sene taekwondo yaptım ve tahmin ettiğim gibi bir sonuç elde edemedim yani memnun kalmadım.Şuan Wing tsun düşünüyorum.Sitede dövüş sporlarıyla ilgilenenler vardı.Wing tsun hakkında ne dersiniz şuan en çok aklıma yatan dövüş sporu bu.
Yaklaşık bir sene taekwondo yaptım ve tahmin ettiğim gibi bir sonuç elde edemedim yani memnun kalmadım.Şuan Wing tsun düşünüyorum.Sitede dövüş sporlarıyla ilgilenenler vardı.Wing tsun hakkında ne dersiniz şuan en çok aklıma yatan dövüş sporu bu.
bi ihtimal bn yardımcı olabilirimilk önce sporda aradığınız ne dir ondan bahsetseniz iyi olur iyi döwüşme yeteneği,hayatta kalma,atletik olma,güzel wücut,ortam,kan wahşet cinayet .....
ne aradğınızı sölerseniz size detaylı bilgi hatta istanbul içinde iyi hocalar tawsiye edebilirim
edit
izmir yazıyomuşen azından spor dalı hakkında bilgi weririm
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Kesinlikle Wing tsun öneririm.. Ankarada yakın bi arkadasım hocalıgını yapıyo bu sporun.. O yüzden cok icinde kaldım sporun, faydalarını gördüm onda..Emin Boztepe ile uzun seneler calıstı arkadasım.. Benim sahsi fikrime göre, uzak dogu sporları icinde ilk 3, hatta ilk sırayı bile alabilir..
Gösteristen uzak, direk sonuca gidilen bi spor..
tek merak ettigim:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga
Experience is what you get when you don't get what you want.
boks tan başkası yalan.... hangi dövüş sanatı hocasına sorarsanız sorun eğer bi adamı adam akıllı pataklamak istiyorsanız size boksu önerecektir.... ve ayrıca kesinlikle vesinlikle göründüğü kadar kolay bi spor değil emin olun...
toplama sahte sawaş sanatıiçinda kareteden judoya we alakasız olarak kickboxa bozsa kdr saçma sapan karışık teknikler war ama yapılırsa faydası olur
şimdi gelelim konuya
wing tsun araştırdım kısa bi süre çalıştım uzun süre çalışanlarla eylencesine bilgi paylaşımı olsun die antreman yaptım
eylenceli çok süratli iyi çalışılırsa % 90 korumanı sağlar güzel wücudu yaptığın antremandan fazlasını çalışarak elde edersin ki ztn çalışmak istersinde isteklerini wing tsun karşılar ama uzun süre çalışman lazım ki faydası olsun hocanı iyi seç sakın hocanın tanıdıklarını dinleme nette araştır kim ne ne kdr çalışmış ören başarılarını ören sahip olduğu hocalık seviyesini ören ona göre çalış çünkü
bu sporlarda genelde önce hocanın kopyası olur daha sonrada üstüne kattıklarınla başarılı olursun hocan kötüyse snde kötüsündür bu bu kdr basittir
bnm hocam kötü ama gel tataminin üstünde döwüşelim görelim kim daha iyi kim kelimesini çok duydum ilk önce döwüşmekten öte döwüşmemeyi örenmelisin ki sporda ilerleyesin
kısacası izmirdeki hocan yada ulaştığın insanın emin boztepenin örencisi olduğunu we hala ona bağlı olduğunu biliyosan hiç çekinme başla![]()
http://www.ebmas-tr.net/izmir.htm
ulaşın bilgi alın izmirli arkadaşlar![]()
eğer spor ve değişik birşey diyorsan dediğin tür olabilir zaten kafana yatıyormuş.
ama bana sorsan box derdim.kendini geliştirdiğin zaman matrix gibi çaçaçat yapacağına güm diye devirirsin![]()
wing tsun öneririm bende çok güzel ve dinçte tutuyo
otomatik ardaşen kesin çözümmuay thai hapkido bunlar güzeldir...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
capoera ıyıdır hareketlı oldugu ıcın serılık getırır ayrıca akrobası barındırmasıda vucudunda esneklık saglar...
dövüş sporu değil ama tae-bo sporu çok güzel taibox hareketlerını muzık eslıgınde toplu halde yapıyorsun .
kickbox öneririrm...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)