kız arkadaş muhabbeti güzelfazla gazlayınca korkuyor felan, eve çağırıyorrr genelde şekil arabalarla gidiyorum kızı almaya
m3 çakması ile felan :P gezdirdikten sonra kahve içmeye davet ediyor, sonra veriyorum kutsalı
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
benim isim çok geçiyor araba çıkartırkenkulaklarım çınlıyordu demekki sizdenmiş heheehe
Zamanında bitirmiştim. Yapay zeka gerçekçilik olarak GTA:SA ya baya fark atar. Ama SA daki gibi suya dalamıyoruz. Onun dışında GTA:SA gibi dağ taşra ortamlar yoktu.
Umarım buna da Cleo gibi bir mod çıkarda zevki katlarız.![]()
Bunlarda benim exoticler
Lamborghini Reventon
Ferrari F430
Dodge Viper
Porsche 911 GT2
Corvette C6 Z06
Mercedes SL65
Honda NSX
Lamborghini LP560-4
Ferrari 288 GTO
Lamborghini LP640
Audi R8
Ferrari Enzo
Aston Martin DB9
Ford GT
Ferrari F430 Scuderia Spider
Yarın da tunerları atarım
![]()
Yavuz abi iyi koleksiyon
derin not : Turuncu bile olsa Réventon sen nasıl birşeysin ... ah bi sayısal tutmadıki alalım seni ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Allaşkına git boyat şu araçları Yavuz Beeey
çok aradınmı renkleri reventon - viper - sl - lp640 - gt - enzo nun şıpoyleri ve aston martinin renk hele bitirdi nokta olmuş![]()
1881 - 193∞
oyun çok güzel dedikleri gibi bi çok ince ayrıntı var mesela havuz başında fahişe gördüm parasını verdim iltifatlar ederek işini gördü gitti, vice city de sahile çekip arabayı sallandırıoduk sadece, bunda ne yaptığını görebilioruzonu geçtimde arabayı arka arka biyere çarptınızmı hiç ? adam öne eğiliyor.. anlamadım gitti öne çarpsak tamam da arkaya çarpınca noluo
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bi de ben arabaları tek tek yükleme taraftarıyım, bu lambolar porscheler bütün oyunlarda olduundan artık moku çıktı gibi geliyor bana, logan, civic,crx,bmw gibi trafikteki arabalarla oynamak daha zevkli.. tavsiye ederim...
bi de yavuz abi o çuf çuf sultanrs harici hangi araçlarda çıkıyor ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
http://www.youtube.com/watch?v=J5c3_...eature=related
bu araçlar daha güzelmiş
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)