7 senedir 212 MEN kullanıyorum hastalık oldu başka parfüm almıyorum, karşı cins tarafından esans olarak her daim beğenilen bir parfümdür. :)
Tecrübe ile sabit :D
Printable View
7 senedir 212 MEN kullanıyorum hastalık oldu başka parfüm almıyorum, karşı cins tarafından esans olarak her daim beğenilen bir parfümdür. :)
Tecrübe ile sabit :D
dg the one
Daha 3 hafta once 2 adet rochas aldim ve arabaya koyarak en buyuk hatayi yaptim, biri nerdeyse bitti, tavsiyem arabaya parfum koymayin yada iyi saklayin :D
Sıcak/rutubet/nem/güneş ışığı bunlardan mümkün olduğunda uzak tutun parfümlerinizi. :)
Çok güzel soru :) Neden ? :D
Asıl nedenini tam olarak bilmiyorum açıkçası, ama bu bahsi geçen faktörlerin kokunun kimyasını bozduğu bir gerçek. :) Parfümün saklanma koşulu parfümün ömrüne etki eder.
Varsa çekmeceli bir dolapta saklamak en temizi aslında, ben rafta tutuyorum, kimisi buzdolabına koyuyor. :D
Çok da abartmanın gereği yok tabi, koyun bir rafa dursun işte orada. :)
Aslında parfümlerle ilgili yazmak istediğim yazabileceğim birçok şey var ama, sayfa aralarında kaybolup gidecek diye yazmıyorum. :) Doğru diye bilinen çok yanlış var. :)
walla onu bunu bilmem de bizim apartmanda bir abla war asansöre sabah binse akşama kdr kokusu çıkmıyor bole beni benden alıyor içimi kımıl kımıl yapıyor :)
Tom Ford-tom ford men Paco Rabanne-One Million, Victoria's Secret-very sexy for him 2
http://blog.parfumya.com/wp-content/...012/10/tom.jpg +18 :)
Piyasa fiyatinin altinda orjinal alabilecegim yer tavsiyesi istiyorum.tester,orjinal ama kutusuz diyenler oluyor :D onlardan bahsetmiyorum.:)
one million tavsiye ederim özellikle dolma alınacak ise dawid walker hem kalıcı hem birebir koku
eğer one million olmaz ise rochas ında her türlü gideri var :)
ismi sanı belli degil ama dawid walker da e98 var yok satıyor
Outlet Parfüm
buradan alışveriş yapmış olan var mı acaba?
Bu tip site ve saticilara itibar etmeyin.
armand basi ck euphoria zegna intenso kullanıyorum
intenso güzel ama kalıcılık sıfır
armand çok farklı bi koku çok güzel bu kokuyu bilen varsa buna yakın koku tavsiye edebilirmisiniz?
Bahar aylarında : Hugo Boss - Selection
Yaz aylarında : Polo Blue - Ralph Lauren
Carolına herrera comely
Rochas ftw!!
Guerlain Homme Intense
Terre d'hermes
Dior Homme Intense
Dior homme ve Guerlain eau de parfum dur. Bu nedenle kokuları ve kalıcılığı bayağı iyidir. Hermes eau de toilette olmasına rağmen parfümden aşağı kalır yanı yok.
le bleu - chanel tek geçerim