kışın dior home intense yazın dandik işim olursa hugo boss veya önem verdiğim bişey olursa da armani
Printable View
kışın dior home intense yazın dandik işim olursa hugo boss veya önem verdiğim bişey olursa da armani
versace eros pısman ettırdı tavsıye etmem fresh kokuları seven bırısı olarak
Yine söylüyorum roshas ı yazın tercih etmeyin bayar çok :) Bu aralar calvin klein euphoria intense kullanıyorum çok kalıcı olmasa da güzel :)
sculpture az önce geldi mizudan,paketleme vs guzel,kokusu yeşil dunlopu anımsatıyor
jean paul kullanıyodum eskiden cok kalıcı ve sert koku bayanların bazıları begenirdi ondan sonra ultraviolete geçtim hafif ve cok güzel bir parfümdü sonra one milliuma geçtim kokusu çok güzel fakat saolsun çakmacılar ve zencilere düştüğü için rochasa geçtim şuan rochas kullanıyorum kızlar hasta parfüme şuan şişeyi yarıladım ama bence pek kalıcı degil tende yeni parfüm almayi düşünüyorum ne önerirsiniz bana
şu rochası biz de mi denesek :D
Old spice ve brut iyidir :D
Creed - Bond no.9 - By kilian - Mfk - Hdp - Chanel exclusif - Hermes exc - Tom Ford private blend
Gercek parfum deneyimi icin yukaridaki marka/serileri denemenizi tavsiye ederim.
Gucci by Gucci Pour homme klasık kullanıyorum bahratlı gibi kokusu hep aynı parfumu kullandım.
Buna yakın önerisi olan var mı ?
Hugo Boss black severek kullanıyorum
roshas ve Ultraviolet manita düşürme garantili ;)
bu aralar Hermes'ciyim pek mutluyum:)
1 Rochas,
2 Tom Ford
3 Paco Rabanne 1 Million
4 Armani Black Code
5 Porsche Design The Essence
sıralamam budur
Rochas, Hugo Boss Night ve Hugo Boss. Favorim bu üçü. Ama dolmaları tam kokusunu veremiyor, orjinal alın.