Nası yaa:SEtrafta hiç kamera yokmuyumuş?Yani çok uzun iş o
Printable View
o kolay iş değil ya nasıl becermişler daha once sökmüş birisi olması gerekir mutlaka onu
orada sokmesı için :eek:
ben dahil çoğu arkadaş ön panjur sandı galıba çalınan malzemeyı :confused:
206 nın sunroof unun çalışdığını duymuş ve çok gülmüştüm ama charger in komple ön panelinin çalışması gerçekten trajı komik :(
dekor amaçlıda çalınmış olabilir ama herne sebepten olursa olsun inşallah yakalanırlar..
bence olaya sadece srt olarak bakmayın dodge ların çoğu modelinin direksiyon ve göğüslükleri aynı diye biliyorum yani bu çalınan direksiyon belki nitroyada takılmış olabilir..çünkü bana nitro ile aynı gibi geldi eğer öyleyse bulmanız daha da bi çıkmaza girer...geçmiş olsun
Vallahi ön panel deyince bende ön tampon farlar panjur gitti sandım
konsolu nasıl çalarlar ya gören eden kimse yokmu kolaymı konsol sökmek
hauahua valla bende ön panjurdan bahsediliyo sandım ulen ne istediniz direksioyondan torpidodan :D bide nası sökmüşler :D
ağır hasarlı bi arac vardır mutlaka bi yerlerde..atıyorum 5000 dolara gelse usa dan
3000 e okutur eleman her türlü..
bence hasarlı araçlar araştırılırsa çıkar ortaya..
yok artık :eek:
ohaaaaaa şimdi iyice kafam uçtu ohaaa nasıl gireresin arabanın içne çüüş kimsemi görmez nasıl sökersin
Ben de Panjur sandım ne yalan söyleyim. :)
yuh bende ön panjuru falan çaldılar sanıyorum
çok geçmiş olsun. Millet iyice iğrençleşti :ofk:
way anasını ben ızgara die düşünmüştüm gögüsü komple söktülerse sanayide bi araştır cıkma göğüs arıyorum diye kesin bulursun
hahahah bi ben mi doğru anlamışım kendimden şüphe ettim valla :)
geçmiş olsun, biri çalıp evine dekor olsun diye koymuştur. benim anlamadığım vidaları dışardamıymış? araca zarar vermemişlermi?