devir çok kötü kavga etmeye insen adam çıkarır silahı vurur seni o halde artık devir onun için sakin olmak lazım herkese hiç değilse bir tane manita lazım gerginliği alması için....:D:D
Printable View
devir çok kötü kavga etmeye insen adam çıkarır silahı vurur seni o halde artık devir onun için sakin olmak lazım herkese hiç değilse bir tane manita lazım gerginliği alması için....:D:D
1 bayanlar 2 ticariler 3 yaşlı dedeler :D trafiği yalan ediyolar
Asabiyeti bazen karşıdakine göstermek lazım ki, yaptığı hatayı anlasın. Telefonla konuşup, yolu babası yaptırmış gibi davranan büyük baş hayvanlara yapmayacağım pislik yok. Gerekirse inerimde araçtan, hiç gelemediğim bir şey bu. Bide İzmirliler bilir menemen dolmuşlarını, kesin durakta benden bahsediyorlardır arada beyaz bi araba var altınyolda bulaşıp duruyor diye =)
ben sinirlenmiyorum artık takmıyorum hiç sanırım aştım kendimi
Özellikle minibüsçülere elimden gelen ib.eliği yapıyorum
artık alıskanlık olmus, gecenlerde ısıklarda beklerken yesılın yandıgını gormedım bı 5 sanıye bekledım yanımdakı arkadas ne beklıyorsun oglum yuru dıyınce yurudum arkadakı butun araclar benı bekledı ..coook sasırdım ve mutlu oldum..Sarıda korna yemeye alısınca bu durum garıp geldı bıraz :D:D ehuehu
Neredeyse gün aşırı aynı yolda bi tanesi denk geliyor mutlaka. Hızlı değilde yavaş gidenleri durdurup cezalasalar daha makbüle geçicek.