Trafikde çok sakin ilerlerim 50-60-70 yolun durumuna göre giderim en sağdan yada 2. şeritten. Makas atıp sağımdan geçmeye çalışanları ise çok güzel sokarım sağ önümdeki aracın arkasınasadece sağımdan biri geçerken ve ben orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapana gıcık olurum.

sadece sağımdan biri geçerken ve ben orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapana gıcık olurum.
Alıntı

gerisini siz düşünün artık... bide demezmi gerizekalı o nasıl fren yapmak diye. e bende hiç boş durmadım 1. herzaman arkadan çarpan suçludur dedim 2. olarakta frene basma sebebimi açıkladım ve polis gelince bu dediğimi anlatırsan inkar ederim boşuna uğraşma inanmazlar sana dedim... ya o kadının o yüz ifadesini görmeniz lazımdı beyler, dünyadaki herşeye değer yemin ediyorum... ahahahahahhhh YAŞASIN KÖTÜLÜK

zuhahaeuhauuhae bu iyiydi ya 

ha senin hayatin bu kadar degersiz ve ailenin bu kadar az emegi varsa kasinma bari baskasinin basini yakma git atla yuksek bi yerden

bu ülke karşımızdaki insanlara saygı ve anlayışı öğrendiğimiz zaman gelişebilir sadece, çok saygısız ve bencil bir toplum olduk çünkü.