atın en değerli organına konmuş butterfly ben senin müsait olduğun zamanı bekliyorum en kısa sürede sana saplamak dileğiyle iyi geceler![]()
atın en değerli organına konmuş butterfly ben senin müsait olduğun zamanı bekliyorum en kısa sürede sana saplamak dileğiyle iyi geceler![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bugra, siz bir ara televizyonda program sunmusmuydunuz
tamam kardesim bahsediyordu hatirladim .abi superdi program
bugune aldıysanız katılırım ınsallah. hersey kılo deıldır. kılosu yuksek olan vıraja daha ıyı gırer ama cıkıslarda hızlanması yavastır. hafıf adam ıyı hızlanır ama vıraj da kayar. senkronızeyı ıyı yapan kazanır. gokart ıyıdır. guzel spor.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Daha uzak biyer yokmuydu? Edirne falan?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla ben en son Tugayyolunda Istanbul karting parka gidiyordum. Buğra ozamanlar baya iyiydi ona göre dikkat edin ona![]()
Bence start'da sonra ilk viraj birbirlerine çarpıcaklar ikiside yarış dışı kalıcak![]()
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
erayi aradım ama yazmamış siteye . sabah siddetli bas dönmesi ve istifra ile hastaneye kaldırıldım.serumlar ilaçlar tetkikler anam ağladı suan yeni ayilabildim. vertigomu neyse bisiy olmuşum bı dolu ilaç alıyorum 3 4 gün sürecekmiş . yatak spec oldum anlayacağınız . üzülerek yalan oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)