İnsallah bole bisey olmaz , daha ben güzel plaka almadım![]()
Elimizdeki plakaları değiştirecekler mi peki? 06 BRK xx plakayı almak için bayaa bir uğraşmıştık giderse kötü olur benim için.
sonuc ıtıbarıyle bu kadar işlem yapılacaksa gene bızı yolacaklar üstüne üstlük bide aracını satsanda plaka ustune kalacaksa arac olmasada plaka vergısı alabılırler bellı olmaz bunların ıslerı![]()
haberlere çıkmıştı zamanında 34 KEZ 31 adamın plakası adam isyanlardaydı![]()
bana uyar... plakamdan son derece memnunum
forum nickleri plaka olmaya başlar artık![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Eee ben Gümüşhaneden İstanbula taşındım 29 As 845 plakalı aracım 34 As 845'mi olacak bu iş nasıl olcak'mış yeterli bilgiye sahip bir arkadaş varmı![]()
Benim 2 tane arabam var ki gerçekten 2 aracım var nasıl olcak ikiside aynı plaka mı olacakmakalede pek ayrıntı yazmamış snrm
![]()
Allah'a şükür üzerimize 39 tane araç kayıtlıysa nasıl olacak?![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
aracın seceresi hakkında bilgi edinmek adına çok kötü olur ,, ekstradan 34 yk ile ömürboyu ismail-yk makarası çekmek istemiyorum ben![]()
Özel plaka vurgunu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aslında kişiye değilde her araca bir plaka verilse daha mantıklı olur. Yalan dolan ortadan kalkar. Mevcut sistemde de bunu kolayca uygulayabilirler.
aynen böyle bir dezavantaj olabilir.
bencede kişiye degilde öyle olsa daha mantıklı dicem ama şehir dışı satışlarda plaka aynımı kalacak ve şehir kodları kalkması çok saçma geldi.
yolunda giden şeyleri bozup sapıklaştıran devletimizi saygıyla selamlıyorum![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şehir kodlarının ne anlamı var ki? Neredeyse Ankara'daki tüm şirket arabaları 34 plaka. 23432 plaka olsa ne olur olmasa ne olur?
E Ben Plakamdan Nefret Ediyorum Haydaaa :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)