kanka cok sagol
Printable View
cigerli witeks
izmirden ist. a gitti diye biliyorum ve cigerli bir vtec.
bu arada bir arkadas sormuş tr ye gelen ilk vtec deil ilk gelende sunroof yok..
nsg eskiden iyi giderdi
ama sonra başına neler geldi bilemiyorum gökhan diye bi arkadaşımızdaydı
aracın geçmişini
sword murata ve vtec görkeme sorarsanız güzel bir cevap verirler
Araç çok samimi arkadaşımda 3-4 parçada boyası var arkadan ufak bi dokunuşu var üst kapaktanda biraz yağ kacırması var onun haricinde içi boyası falan baya bi temiz zaten araba haftanın 7 günü yatıyor kullanılmıyor başka öğrenmek istediğin bişey olursa yardımcı olurum...
cok tesekkurler arkadaslar..
arkadasada msg attım ben gıdemıcem ısyerınden sebep bazı sorunlardan ona dedım acelem yok eger ısın ve durumun el verırse buralara gelırsen yaparız dedım .
senin araclamı takaslamak istiyor?
corsa sanırım tamamdır :)
Araç eski NSG dir arkadaşlar ve şuanda canerden bana geçti.Haftanın 7 günüde yatıyo.Ben aldıktan sonra bana teklif geldi bitane sedan vtech ten aradılar ama benden önceki arkadaş sedan vtech e teklif yollamıştır.Sağ kapıda değişme yok doğrulmuş kapı sacı.Üst kapaktantan değil yağ atması üst sağdaki bi keçedenmiş o kadar.Şuan 155.000 kmde yağ fln eksiltmiyo hiç banada bu araç 5 ay önce geçti arkadaşlar ama arabanın akarı kokarı yoktur.
iş durumundan dolayı bodruma gıdemedıgım ıcın ıs yattı zaten ..
bu arac 34 nsg 13 yakın arkadasımın aracıydı sahıbı erdem anadoluhısarında oturyodu bı ara şase omzunda gezmısler (ya şase yada panel yanlış olmasın)bende onların yalancısıyım ama cok ıyı bır arac deıl;) goruntu olarak guzel goruntusu vardı aracın boyası felan duzgun fızıgıde duzgun ama kazalı onden oyle soylenmıstı kımsenın kısmetıne engel olmayalımda, ama turşu vtı denmez bu arabaya, gideri güzeldi şahidim:)
paneldeydi doğrudur panelde olduğunu sölemiştik zaten aracta satıldı.