asus iyidirde hpde 4650 var :D
n61 in 280bd sinden başkası yaramaz :D
Printable View
AMD tam gaz DirectX 11 diyor: 3. boyutun dev ismi Radeon HD 5550'yi duyurdu...
Merhabalar,
bende savunma sanayi/güvenlik sektöründeyim.
ağırlıklı ip tabanlı güvenlik sistemleri kuruyoruz.Ayrıca sinyal karıştırıcıda yapıyoruz.
yardımcı olabileceğim birşey olursa,
doans@windowslive.com
bilgisayarcı arkadaşlardan "nod32 antivürüs4" için serial crack gibi bişey alabilirmiyim
arkadaşlar şimdi benim masaüstü bilgisayarda ekran kartı Fx5200 128 mb var
bu ekran kartımı değiştirmek istiyorum heralde 3 çeşitmiş agp, pci vede bir çeşit daha :D
netten baktığımda fx5200ler agp gözüküyor ama benim ekran kartım donanımlarda pci olarak gözüküyor veri yolu?? şimdi ekran kartımı değiştirsem agp veya pci birşey fark eder mi uyum sağlar mı
FX5200 benimde şuanki Ekran Kartım. Kart AGP Slot tipli. Sanırsam anakartınızda AGP ve PCI slotları mevcut. AGP, PCI 'a göre daha iyidir ve daha kolaylıkla bulunur. PCI derken PCI-E kastetmiyorum sadece PCI. :) Belirli bir bütçe belirtirseniz size öneride bulunabilirim.
* İyi ForumLaR...
o makinanın en az 5 senesi var sanırım. hiç ekran kartı alıp geçiştireyim deme yeni sistem kursan daha iyi edersin. agp ekran kartları pci-ex'lere göre daha pahalı konumda olması lazım.
ama ikinci el bişeyler yapayım dersen ati x550 veya x800 bulabilirsen biraz daha iyi olacaktır.
ekran kartın eğer kahverengi slota giriyorsa agp
beyaz slota giriyosa pci
yeşil veya mavi daha uzun bir slota giriyosa pci-expresstir.
abiler benimde bir sorunum var daha doğrusu kafama taktım diyebilirim ayrı bir başlık açmak istemedim :)
windows 7 kullanıyorum bilgisayarı açıyorum bir süre sonra kullanırken windows 7 açılış sesi geliyor bu neden kaynaklanıyor bilen eden varmı acaba :)
win xp'de masaustune erisimi sifreleyen program lazim, tavsiye nedir?
Mod ve Tuning işinin mantığını anlayan bilgisayarda da aynı hız aşırtma işini yapıyor:D
Bende 754 pin AMD 64 3000 işlemci var en az 7 senelik bilgisayar.Ekran kartım 6800 AGP idi.bilgisayarımı komple yenilemektense Ati HD 3850 agp ekrankartı satın aldım ve işlemcime overclock yaptım 240 FSB 2400mhz oldu.ram belleğimi 2GB yaptım ve şuan çift işlemcili veya 4 işlemcili bilgisayarlar ile neredeyse aynı benchmark puanı alıyorum :) 11500puan alıyorum 3dmarks2005'ten bu da bana bütün oyunları kaliteli şekilde oynamama yetiyor..Bu tuning ve Mod işi her alanda uygulanabiliyor istedikten sonra:p