senin bilmen yeterli fazlasına lüzum yok bence... :icon_tup:
Printable View
sagopa falan bilmem;
film mp3 vs kopyasini indiririm, begenirsem alirim.
SAgopa tek yapatdı albümü indirdim ve çok tatmin olmadı her parçada biryerden karısının adını unuttum işte o çıkıyo :D
TEk sago çok daha iyi bence o sesin yanına bir anda ince ses çıkınca olmuyor be :D
benim anlamadığım sago artık ciddi ciddi ilahi söylemeye mi başlacak ya da başladı mı:beuj::beuj:
şimdikine ilahi deniliyorsa bence güzel sölüyor ilahiyi :) adama denmiyen kalmıyor ama adam işini yapıyor ;)
Geçen bir röportajında ben "dini sohbetlerde herkesi dinlemeye giderim bu onun her zaman yanında olcağım anlamına gelmez" diye bi ifadede bulunmuştu dipnot olsun :)
Öğrenmek isteyen için bulunmaz bir kaynak olan kuran-ı kerim mevcuttur. Arapça bilmiyorsan türkçesi de mevcuttur. Okumam ben diyorsan camilerimizde hocalarımız zaten sohbet yapıyor kurandan maddeler okuyup anlatıyor. Böyle showman tarzı hoca lara nasıl ihtiyaç duyulabilir anlamıyorum. Ayrıca bu ahmet hoca ve tayfası içinde parasal mevzular dönmüyorsa bende adam değilim. ;) O zamanda akla gelen bir soru din de paranın ne işi var ? :icon_tup:
beyler albüm için link alabılırmıyım pm'den.?