ya allah aşkına intizamı-kelam ile sagoyu karıştırmayın artık.. sesi benziyor yada benzetiyor, eyvallahda ayırt edemiyormusunuz anlamıyorum.
Printable View
ya allah aşkına intizamı-kelam ile sagoyu karıştırmayın artık.. sesi benziyor yada benzetiyor, eyvallahda ayırt edemiyormusunuz anlamıyorum.
bir çok kez öldüm , efsane bir şey olmuş :)
adam yine döktürmüş... ama yinede bi yakın ve uzak gibi birşey beklerdim...
pesimist ep 06 albümü her zaman olduğu gibi harika olmuş.. sagopa kajmer denilince aklıma hep şu cümle geliyor.. Çok Kral Adamsın Sago..
Link Sagopa Kajmer Featuring Illa Ills - için (pesimist ep 6) - YouTube
ben beğenmedim
illaki ilerleyen zamanlardinletikçe hoşuma gidicek biliyorum ama bu sefer güldürmedi.2000lerinbaşı ve sonlarında sago sagoydu kits 'ten sonra hiçbi albumu hitap etmedi bana diyebilirim.En azından o kadar sık dinlemedim hiçbir parçasini.
şuan için tek şarkı ' birçok kez öldüm ' favorim o kadar.
s.diploma 2 de 1in tadını vermedi mesela..
aynen öle oluyor dinledikçe anlam kazanıyor daha da diğer albüm çıkana kadar dinletiyor kendini :)
Buyrun şarkıyı beğenmeyen dostlar, abiler. :)
Kits her zaman yerini koruyacaktır.
Ama, ''Birçok kez öldüm'',''aylak bakkal'',''ahmak ıslatan'' parçaları çok hoşuma gitti açıkçası.
Albüm harika arabada farklı triplere sokuyor.Zorla güzellık favorim.
Ahmak islatan cok guzel ust uste defalarca dinledim offf yeter demedim :)
adamın bır sozu var ınsanların hayatından 4 dakıka calıyorsunuz bu 4 dakıka cok ıyı olmalı kı caldıgınıza degsın
Bence rap değil de başka bir şey yapmaya başladı, ya da bana öyle geliyor olabilir maalesef yeni halini dinlemiyorum.
Ben bu halini seviyordum :)
Sagopa Kajmer - 24 - YouTube
Sagopa Kajmer 2008 Beyaban - YouTube
kits gibisi yok :)
sago hiçbir zaman rap yapmadı ki . rapçi de değil zaten .
gelmiş geçmiş en iyi söz yazarı olması ( bence ) onu rapçi yapmıyor. tarzı hip-hop da değil başka bir şey, kendine has içinde inceden arabesk bulunan garip bi tarz .
önce bunu bilip, onu rapçilerle kıyaslamamak lazım . kimse yanlış anlamasın amacım kötüleme falan değil ergenlik zamanlarımda çok dinledim bir sürü şarkısını ezbere bilirim hala.
ne güzel muhabbet dönmüş :D
hayranı olarak dinlerken konusuna daldığım rapçi :)
15 Mart Ankara konseri gerçekleşti mi ?
Giden bilen yada öğrenebileceğim bir yer var mıdır ?