küfür etmeyi bırakmamalıydı...
Printable View
küfür etmeyi bırakmamalıydı...
Bu adamın her şarkısı dinlenir yaa ıstakozda süper olmuş
Küfürü belki bırakmamalıydı, ama bu küfürün bi dozajı olmalıydı, ana avrat düz gitmicek yani..
Bu işlerden elini çek parçasıydı sanırım, ilk açıklama gelmişti ufaktan küfürler dokundurmalar var diye, sonradan tekrar düzenlediler parçayı, vazgeçtiler gerek yok dediler :)
ıstakoz çok iyi olmuş
ama en iyi albümü bence bir pesimistin gözyaşları. 2004 ten beri hiç sıkılmadan dinliyorum..
albüm çıkar yakında inş. bence son yıllarda gayet güzel devam ediyor ...
Kendisi en iyi albümüm "k.i.t.s." diyor, ki bence de haksız sayılmaz, çok iyi bi albümdü :icon_tup:
http://c1204.hizliresim.com/w/y/536zr.png
Öyle böyle değil acayip bozdu sago artık
Şarkıları -Yazdığı sözler -Müzikleri nekadar iyiyse
Kişiliği de bir okadar kötü.
-Parayı seven biridir.
-Dinleyici kitlesini aptal olarak görür
-Karşıdaki insanın ne konuştğunu dinlemez işine gelmediği zaman küfür eder kabuğuna çekilir.
-Ablukaalarm bu adam sayesınde parladı ,Parlamadı diyemeyiz ama yine sagopa sayesinde yine oldukları yerde kaldılar.Konsere cagırdılar sago ızın vermedı dıye gıtmediler.Okadar da söylemem ragmen devam ettıler sago ıle neyse şimdi ki durumlar orta da
-Üstüne dinleyicileri döver(Herkes bılmez bunu)
-Sagopakajmer.org | Ceza-fan.com adresine yönleniyordu bır arkadasımlar beraber 3 gunun sonunda butun domaın bılgılerıne bı sekılde ulastık illegal de olsa aldık domaını ve bı kac arkadasın yardımıyla forumu acmıstık bıze ulastı 2 sene guzel gıttı bızım sayemızde 30.000 tl'nın uzerınde sadece cebıne para gırdı . Ama bızıde tehdıt ettı avukatlarla ugrastık
-Para duskunu kısılıksız bı ınsan hocayım dıye takılır oruc tutmaz.Programlara cıkar kufur eder
Yanlıs anlasılmasın ısteyen oruc tutar ısteyen tutmaz saygım sonsuz ama bukadar hacıyım hocayım dıyen bırının bence tutması gerekır.
kendisini tanımam etmem kişiliğini bilmem ama şarkı sözlerinden kitap yazılır.sözleri sesi çok iyi bir sanatçı olarak kendi alanında rakipsiz görüyorum.ama şarkılarında söylediği sözlerin kişiliğinede yansıması gerekir.bu üstteki twitter muhabbetini onun yazdığından eminiz dimi.pek anlamam fake make olma ihtimali yoktur heralde.
bu twiter vs. hiç inandırıcı gelmedi bana öle yazan bi adam 15 yaşında ergen gibi yazmaz ki face ve twiterları kullanmıyoruz demişlerdi :)
Sagopa kesinlikle TWİTTER kullanıyor https://twitter.com/#!/Sagopakajmerrap
bunları büyük ihtimal o yazmıştır.
hocam siz 1e 1 muhattap olmuşsunuz, gerçekten söyledikleriniz doğru mu_?
bu kadar güzel şarkı sözü yazan adam; dinine düşkün adam böyle yapabileceğine inanamıyorum.Eğer dediğiniz gibiyse büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım.
Para konusunda sizede ayrıca hak veriyorum. Şarkılarındaki müzikleri; hep uzakdoğulu şarkıcıların müziklerinin coveri (biraz değiştirilmişi) Bir keresinde bir müzik için 5000$ ödemiş, içine oturmuş; twitte paylaşmıştı.
kim ne derse desin bu kadar güzel şarkı yapan adamlar neden tam tersi oluyor. Ahmet Kaya sesi,şarkıları çok beğenirim ama bence kişiliği 5 para etmez. Şimdide Sago.
şarkılar duygularla olur o kafada adam öle yaşamaz , kendi ağzından duymadıktan sonra bana bütün yıpratmalar boş :)
Twitter denen yapi kimdir neyin nesidir ki bir muslumanin muslumanligini, bir insanin insanligini tartistiracak birbirimize dusurecek , yapmayin allahaskina yunus boyle biri degildir keza oldugunu farzetsek bile bunu tivittirrr denen seyden dolayi dusundugunuz icin kendinize kizmaniz lazim. Bu soylediklerim yunus degil herkes icin gecerli
bende kendisinin vefasız oldugunu duymustum nerden duydum yada okudum hatırlamıyorum belkı burda gormusumdur ama oyleymıs.
dıger konulara gelcek olursak. bende ılk bu hacı hoca durumları oldugunu duydugumda cok sasırmıstım. cunku uflentı olayları var oldugunu bılyorum eskıden cok dınlerdım sagopa yı o zamanlardan kalmıs aklımda. en son heralde ep4 iyiydi benim için :)
hangi şarkıcı hayatını düzgün yada örnek olarak yaşıyoduki.. karakterini sevmek zorunda değiliz yaptıgı müziği seviyosak gerisi boş diye düşünüyorum...
bence hiphop müziği adı altında çok farklı bir müzik yapan gereksiz bir insandır kendisi
şarkılarda güzel mesaj verip kendinin böyle davranması garip.:soru:
gerçi çamur at izi kalsını bizim millet iyi yapar :)