sago tutuklanmıs dıye duydum dogrumudur yuklu mıktarda esrarla yaklanmıs heralde!
Printable View
sago tutuklanmıs dıye duydum dogrumudur yuklu mıktarda esrarla yaklanmıs heralde!
evinde 500gr esrar bulundu diye haber vardı adam gözaltı filan yok sanırım :D
Akşam haber geçtiler , serbest bırakıldı diye.
Ulan kulaktan kulaga ne buyumus bu sosyal medyadan korkulur. Yarim gunde torbaci yaptilar adami :)
tv de haberlere de cıkdı ama saçmalık tamamen medya nın haber kanalları ve internet siteleri üzerinden yaptıkları yalan haberler. serbest kalması cok normal mal mı bu adam kargoyla esrar getirtsin :D
esrar değil bonzai getiriyorlarmış :) o yüzden serbestler .
Gümrüğe Malım gelmişti topkapı Ptt ye hatta siteden Spawn Efe ile gittik almaya uzun bekleme süresince Kendisi ile tanıştık biraz sohbet ettik biz çıkarken hala içerdeydi sıkıntı olmuştu gümrükte daha Silivriye gideceğini söylemişti, neyse kısaca selam verdiğmiz hapise giriyor maşallah dediğmiz araç 3 güne bozuluyor 1 defa gittiğmiz dükkan 2. gün kapanıyor var bişeyler bizde :)
Uzun Yollara nın mp3 ü elinde olan varsa özelden rica etsem :D
Sagopanın yeni albümünü korsan olarak indirmeyelim lütfen. Madem bu kadar çok seviyoruz kendisini orjinal albüm alalım
Albumu ciktigi gun aldim muthis bikmadan usanmadan dinliyorum.. :)
d&r de varmıdır?
yeni çıkardığı albümü ilk dinlediğimde hiç beğenmemiştim ama dinledikçe güzelleşiyo:)
Yaptığın Hatalar Kadar Büyük Olmadın ve Durdur Beni favori şarkılarım
Yav şu kameraya doğru yürümeli kliplerden bir bıkmadılar.
Düşersem Yanarım parçasına çekilen klip gibi bir tanesi çekilse fena mı olur?
Ha tabi onun için düşersem yanarım gibi bir de şarkı lazım ;)
Bu aralar hortçuluğa başladım farkındayım ama yazmam şart :D
2003 senesinde bi arkadaşım dinletmişti, bu ne yaa diye tepki vermiştim hiç sevmemiştim.
Sonralarında baktım o şarkı bu şarkı derken 300 şarkılık bi arşiv yapmışım yakın zamanda..
Sago değişik bi adam ben onun en çok 98-2008 damarını seviyorum. Ondan sonra eski sago yeni sago muhabbeti dönsede her şarkısı güzel. Ve diyorum ki iyi dinlemişim iyi ki konserlerine gitmişim benim ergenlik dönemimi şekillendiren bi insandır..
Dini konular, uyuşturucu konuları beni bağlamıyor, ben müziğine bakarım. Bu konuda kararım kesin dünya çapında bu işi yapan tek adamdır Türkiye'de. Fanatiklik yapmam sevmem ama kararım kesin.. Cezayla münasabetleri çok çok farklı konunun ilk çıktığı yeri bilen bilir sahtiyan adlı rapçiyle çoook eskilere dayanan bi kadın mevzusu vardır mevzuların çıkışında. Ve o kadın şu anda eşidir laf demek düşmez kimseye..
Şöyle bi anım var kendisiyle :D
arabacıların en iyi forumu tech se müzisyenlerinde müziktek diye bi sayfaları vardır. Ozan çolakoğluna kadar takılırdı bi zamanlar. Sagoyla kötü ayrılan zet te orda yazıyodu bende takipteydim :D bigün sago hakkında mixaj bilmez mastering bilmez gibi yorumlar yazınca dayanamadım cevap verdim. Yetinmedim yemedim içmedim twitterdan sagoya yazdım böyle böyle diye. :D oda çok sinirlendi 3 gün içerisinde kolera featuring HAİN isimli şarkıyı çıkardı şarkının bir cümlesinde de bu şarkıyla ağlar müzik ZETin diyor. dikkatli dinlerseniz müzik setin değil müzik zetin diyor :D bunu ben kendime bağlamıştım belki t rap benim gibi işgüzarlar yüzünden karıştı ama olsun yine olsa yine yaparım seviyorum çocukluğumun şarkılarını yazan adam sonuçta.. :)
Velhasıl kalitedir. Herkesin anlamasını asla beklemeyin, iyi adamdır. 2007'de kayseri konserine gitmeden 1 hafta rüyalarıma kadar girmişti efsanemizdi o zamanlar.. Hala severim dinlerim..
Türkiye'nin dünya çapında müzik yapan müzisyenlerindendir bunu kabul etmek lazım.
Yazmadan geçemedim :)
İyi geceler.