Astra CDTI dan izlenimlerim,
Koltuklar ciddi anlamda sert- müzik kalitesi bildiğin "0"- plastik sesi pek yok gibiydi:)
Printable View
Astra CDTI dan izlenimlerim,
Koltuklar ciddi anlamda sert- müzik kalitesi bildiğin "0"- plastik sesi pek yok gibiydi:)
34 H .... plakaydı arabası zaten 6 ay kullandı sonra caddede birine sattık gitti araba cam açma düğmeleri bozuluyodu sürekli teybin ses açma düğmesi bozuluyodu vites bazen geriye geçmiyodu hep ileri gitmek zorunda kalıyoduk he kardeşimde at arabası gibi kullanıyodu ama bu kadar sorunda fazla bi alman arabası için sonra 320d aldık onuda at arabası gibi kullandı bende şuanda aynı arabayı çok dikkat etmeden kullanıyorum hiç sorun çıkarmıyo :)
Düz otomatiği yok hepsi Easy diye biliyorum. Hergün kullanıyoruz neredeyse yakıtı nereden aldığına bile bağlı şanzımanın sarsması.
Peki sizce bu aracin ederi nedir?
Tüpsüz hali senin aracın ile aynı yakar bunu alıp tüp taktırıcağına 207ye tüp taktır daha iyi hemen hemen aynı yakarlar en azından performansı olan arabaya binmiş olursun.Ediceğide 26-27.000 TL.
207 direkt enjeksiyon LPG takması TR şartlarında imkansız:)
bence tarık 2005-2006 mini cooper yada mini one bak sen en güzeli :D
hakkaten bi yandan o da var otomatik Cooper 25 kurusun altina inmez lpg'de bile :D
One'lar da her kasada cok sefil duruyor, uzerine bir suru yapacagim masrafi ekler cooper alirim :D icine hic birsey yapamazsin zaten degmez
Tarık Astrada güzel ama bak daha öncede dedim 2005 cooper + lpg tadından yenmez :) birde otomatik olsun keyfin doruklarına vur ;) ***** hatunlarla gezerken manuel zor oluyor miniye binincede işler değişecek biraz ahuah
Miniye LPG sığar mı yav:confused:
ilanlara baktim da cok apaci Mini dolmus ortalik :) guzel olanlar da cok para istiyor gibi :) once 207'yi satmak lazim.. Bu fena degil gibi iclerinde..30'a verseler olabilir :p
hhahaha :D halledilir bir sekilde ama yakacagi yine minimum 25 kurus :) :o :icon_wack
http://www.sahibinden.com/hatasiz_20...XQQdisplayitem
bide bu iyi duruyo sanki tarık :)
yeni kasa mini one da güzel olabilir 3 kollu bi direksiyon bide cooper s jantı ile güzel oluyo onlarda :)