iri yarı kalın izamandut farkedermi gardaş,tek farkı yere düşerken daha fazla ses çıkar :D:D
bu arada bende şikayet ettim kanı bozuk,ırzı kırık kenef adamı :D
Printable View
aradım açmıyor msj bıraktım dönmüyor hemen dedim iban yolla halk varsa daha ii olur diee ama kimse dönmedi bakem
bende şikayet ettim dostum..
Amacı ne onu anlayamadım ? nası bi insan ? yada inasn mı ? :D
Apo Ben karışmam ağa arabamı isterim EKE ile takas teklif ettim ok dedi :D getir ağa arabamı :D
ben de şikayet ettim
kaçırma al bence o arabayı :)
bende 11 az 13 vereyim degerli olsun dedim :D
ılan pasıfe alınmış...
gitti güzelim araba .. kaça satıldı acaba :p
Alana hayırlı olsun güle gül kullansın ama araba burada :)
apo ben e90 320d alriyordum o zmn bi ilan bulmustum ac schnitzer paketli ama herif hamman yazmis,bide acil satilik demis,aradim herifi bursadayim az once birisi aradi aksamustu araca bakmaya gelcek ama kapora gonderin bana bekleteyim dedi.bende killandim biraz daha takip ettim ilanlari yaklasik 15 bin tl ustunde ayni aracin ayni fotolari ve daha detayli bir aciklamalari ile baska bir ilan vardi.aracin sahibini arayip olayi anlattim ve adamda saskinlik icinde tesekkur ederek hemen harekete gececegini soyleyip kapatti ve bir sure sonra ilan kaldirilmisti,yani adamlar kapora yatirtip ne kopardim kar mantigiyla temiz kalpli insanlarimizi doldandirmanin yeni bir yolunu buluslar.ilanlara bakarken dikkat edin arkadaslar aman diim boyle serefsizlere kanmayin sakin
su adamı dövelım keselım dıyenler bı gıdın napıcaksınız cok merak edıyorum paket edın öldurun kesın demıssınız bı gıdın napıcaksınız cok merak edıyorum yada kac kısı gıdıcek yazmak ıcın yazmayın arkdaslar kımın ne oldgunu bılmıyorsunuz bunu yapan adam zaten ruh hastasıdır normal degıldır yada dolandırıcıdır.zaten bu tarz adamlarda bos gezmez yerı geldımı bu forumda en ahlaklı kısı bızler en efendısı bızler oluyoruz yerı geldımı asma kesmede en önde gıdenler bız oluyoruz bu ne celıskı???????????????????
adam yapmıs bı hata sıkayet edın kapatırın ırtıbat nosu vardır sahıbındenın ararsınız adam lar kaldırır hadı asalım keselım nası yapcaksınız?
.mınagudumun uşa du bi denim bu numarayı
aramayı deneyen oldumu ?
telefon açın görüşün..
görüşmeye aracınızla gidin.
tenhada kıstırın.. :)