1.6 turbo ve tüketimiyle övülen bir araç. bnce performans arayanlara şuan çok mantıklı ve önü açık.
Printable View
Konu hafiften başka araçlara doğru yönlenmiş olsada , sorulan ClioRS 26.000 e anlaşmıştım, bir iki parçasında boya var , tavanda bir miktar boya olduğundan almadım.. Tavanına köpek çıkmış , çıkarken de çamurluğu , kaputu ve tavanı çizmiş,oluşan çiziklerden ötürü boyandığı söylenmişti..Araç satılmış ilan yeni sahibine ait sanırım..
Soner bu da yeni model boyama yalanı olsa gerek :) Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yalnız :)
linkini verdiğim RS satılmış.. acaba kim aldı?
http://www.sahibinden.com/orjinal_11...XQQdisplayitem
siyahın beğenmediğin yönü neydi? diğerlerine göre...
Tavan kaput çamurluk boyalı , hadi kaput ve çamurluk sorun değil de , tavan işi bozuyor , birde sahibi 26000 den aşağı inmemişti.
Sarının tamponlarında çok fazla çizik ezik vardı , arka çamurlukların birinde ufak bir ezik vardı , içi de pek hoş gelmemişti bana. Araba hırpalanmış duruyordu..Birde 2007 trafik çıkışlı olmasına rağmen 5-6 el değiştirmişti , sanıyorum sahiplerinden biri emme kasnağını bir diş atlatmıştı , faydası oldumu bilemem ama şu an Denizli deki sahibi baya baya toparlamış gözüküyor resimlerinde...
Birde konuyla alakasız ama birşey sorıcam , yazdığım konulara ulaşamıyorum , abonesi olunan konular bomboş çıkıyor... Bu durumu düzeltmenin farklı bir ayarı varmı ?
arabalar hakkındaki bilgiler için çok tşk ederim dostum sağolasın.. ne siyah ne sarı demekki bana yaramaz..
diğer konuya ben yardımcı olamıyorum. online olan bir MOD arkadaşa özel mesaj ile sorarsan sana yardımcı olurlar... büyük ihtimal konu silinmiş olabilir..
Rica ederim
Teşekkürler..
siyah olan 182 lik RS'in farklı bir satıcı ile yeniden ilanı verilmiş..
http://www.sahibinden.com/clio_sport...XQQdisplayitem
Soner siyahtan ben de soğudum walla salla siyahı. Yeni kasa 172 lik olan var dereceli egzantriği üstünde bak o iyi duruyor. Bir de mavi var o sana bahsettiğim. O da çok temiz tertemiz motoru var.
Sen Civici sat ben burdan gider bakarım ikisine de. En temizini beğenirim sonra sen atlar gelir son kararını verirsin. Yeter ki sat elindekini.
Bugün fotoları çekip satılık ilanını veriyorum.. :) :)
areslerdeki kronik sorunlar ve sık arizanalan parcalar nelerdir?