tunay ılk sahıbımı bu arkadas ve kaza bela bısey varmı dıreksıyon degısık cnku...
Printable View
Eray'ın arabası (Siyah GC8) satıldı ama İzmir'e satılmadı, İzmir'den Gökser alacaktı ancak ondan önce opsiyonlayan arkadaş almış.. Alan arkadaş da İzmirli ise bilemiyorum tabi.. :)
Eser'in bugeye gerçekten 10 numara arabadır.. Direksiyon değişimi keyiften, 2005 STi direksiyonu var görüldüğü üzere.
eserin araba süperdir motor kırmamış nadir arabalardan biridir gidipte 35 lira leşe vereceğime bunu tercih ederim orjinal momo direksiyon duruyor ayrıca aracın.
ulasabılecegım bu numarası varmı gercı bugun bırıyle gorusecem ama ararım yınede
Ozan abi gel ENZ yi veriyim sana hemde yabancıya gitmez ara sıra eski günleri yaşarım arabamla.
2005 STI prodrive kitli egzoz vs. 60.000km civarindaydi, Mavi sonradan boyanan yerler var, 50 yada 55.000 isteniyordu ilani filan yok, eger uygun ise araci gostermeye getirebilir.
Ozan ne oldu araba bulabildinmi iki tane kalırsa aklında bir tane benim arkadaşa lazım bilgi alabilirmiyim senden baktıkların hakkında
İkinci sahibi araçın sanırsam, tertemiz bi sti genellikle şehir dışında oldugu için araç kapalı garajda yatıyo haftanın 5günü haftasonları gelirse kullanıyoki her haftasonuda gelemiyo. Direksiyonu farklı evet 2007wrx direksiyonu taktı orjinal direksiyonuda duruyo araçın. Keyfen degiştirdi, herhangi bi problemi yok.;)
ozan enz yı al bence boncuk gıbı maasallah
ozan almazsa sen bak loo emre
ahmetım bakıyorum bı ıkı arac buldum bugun yarın alırım