motorda sıkıntı yasar mıyım?yasarsam ne yasarım? ne kadar gırer?
not:sendede 330k km de bmw var demeyın bızım arabamızı ınsan kullandı...
motorda sıkıntı yasar mıyım?yasarsam ne yasarım? ne kadar gırer?
not:sendede 330k km de bmw var demeyın bızım arabamızı ınsan kullandı...
Tünaycım şöle izah edeyim
328ci dediğine göre araç e46 kasa. Yani en eskisi gene nerden baksan 11 yaşında. 11 yaşındaki araç doğrudur 200km de olabilir. Genelde motor yapan bmw ler bilmem kaç yüzbini deviripte 100 küsür bine çekilmiş bmw ler. Yoksa asla bmw öle 200-300 binlerde motor yapılacak araç değil.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
28 motorlarının kehanete göre 250k km öncesi kırılmiycağı söyleniyo hatta maya lıların km göstergeside 250.000 de takılı kalıyomuş ordan yola çık
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ya tünay bende war sende war hatta seninki 32345987130957km dedaha neyin savaşı bu al sen al
edit benim arabamı da insan kullanmıyo bak ben kullanıyorum![]()
büyük olasılık yağ yakıyodur ona bi bak derim..
motor masrafıda tahmini 5-6 bin civarı tutar diye tahmin ediyorum..
ama tabi onuda insan kullandıysa bi sorun yaşamama ihtimalin yüksek
remaps.tr & Turbo Zone Garage
bmw de genelde piston-kol yada karnk değişmez motor yapılırken. Gömlek honlatılır, segman atılır, krank ana kol yataklar değişir, bi komple conta takımı mis gibi devam. diğerlerinin değişmesi için adamın ya 4 yerine 2 ye takmış olması lazım yada benzer bir biçer döver durumu.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arac 2000 model...bılemıyorum ya kafam acaıp karıstı su an...bıraz daha yazın![]()
http://www.sahibinden.com/full_mtech...XQQdisplayitem
araba bu bu arada...
hahahahahahaha yok yok öle !bnelikler yapmam
değişen yoksa rengi güzelse,kompresyon ölç bide bak yağ yakıyomu diye bmw o km lerde genelde yağ yakar çünkü.
eğer olumsuz bişey yoksa al bin paşalar gibi hiç başka araba arama..
bide prins LPG var dersin sen şimdi ben direk ilanlara dalarım
dip not:düz vitesmiş fiyat ondanda biraz uygun ama sence problem yoksa uzun bi sürede bineceksen al gitsin rengide güzelmiş..2500-3000 tl gibi bi farkla ekranıda büyütebiliyosun o zaman tadından yenmez işte![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
tunayım sakın alma bu km de arabayı herturlu sıkıntıyı acar sana . bu zamanının hızlı arabasıydı muhakkak cok zorlanarak kullanılmıstır o yuzden sakın alma bende 110binde 330ci vardı o bile berbattıki gorunusune aldanma muhtesem gozukuyodu sakın alma abi benden sana tavsiye cunku duzgun kullanılmıs olması mumkun degil![]()
e36 kasada manuel ne ise e46 dada otomatik o. Yani bu aracı zor satarsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)