ne öneriyorsunuz peki? ben maliyeti düşük diye yöneldim
Printable View
Motoru faturalı bulmak lazım...
Swap işlemini kim yapacak, bunun mekanik içiliği, az yada çok elektronik işçiliği, eksoz işçiliği vs hepsi masraf... Kendi atolyeniz varsa es geçebilirsin bunları belki.
Hacim artışlarına yasa ne diyor? araştırmak lazım iyice. İmkanlı ve imkansızlar neler?
Bu işlemler için harcama ve bazı uygulamalar yapılacak, miniks ler bunu 2-3 kere yazmışlardı. Çizilen projeden başlıyor, EMG başlangıçlı motor numarası alana kadara gidiyordu.
Nakit ve vakit ihtiyacın ruhsatı eline alıp arabayı kapına koyana kadar olacak. Bu tip işlemlerde.
Fiyat için önceden 5 yada 55 demek mümkün değil yani.
:S forumda iyice bi arşive dönmek lazım anlaşılan
yapabiliosan vr6 3.2.şaka yaparsın millete :)
8v'le hiç uğraşmaaa...
peki kr yada 1.8t ruhsata illa işletmek mi lazım? motoru aradık bulduk diyelim? sonraki prosedür?
Prosedür hakkında bir bilgim yok kayakin. Burada o konuyla ilgi bir başlık olacak... Kafaya koyduysan işletirsin... ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=43878
Bu konudan alıntı...
tesekkürler alıntı için aramış bulamamıştım.
insanın gözünü korkutuyor yazılanlar :S bilmiyorum,sonuc ne olacak su asamada.
1.6 dizel veya benzinli mk1 kasadaki 1.6lar nekadar tatmin edicidir? bilen? güncel.
mk1 orj dizel 1.6 lar; gerek turbolu, gerek turbosuz olsun uzun 0-100 sürelerine sahip düşük top speed li makinalar.
4 ileri şanızmanları vardır. Sadece Turbo olan modelli dizellerde 5 ileri çıkıo sanırım.
Performans beklentin olmamalı, kırsal motorin kullanarak hesaplı ulaşım hedeflemek lazım.
1.6 benzinli GTi var...
110HP 6100d/d
140Nm 5000d/d
9.1sn 0-100
K-Jet olan bu makinaların şimdiki kondisyonları nasıldır? Onu anca alınca görürsün.
sahibinden,araba.c*m,vb... sitelerden 1.6 gti 110luk bi araç linki gönderebilirmisiniz rica etsem,hepsi okadar karısıkki
prosedür okadar karısık ve uzunki (ruhsat-işletme-vs..)
gönül isterdi 1.8t yada vr6 larla dolaşmak
3.sayfadan günceli