evlenıp ayrılsan olmazmı abı hem duzenıde kurmus olursun :D
Printable View
bende ekliyim kankacım :ramo::D
http://img688.imageshack.us/img688/2...1323113197.jpg
hacı abi cok ciddiyim baban seni bir gıdım seviyorsa o motoru benzin döker yakar. demedi deme bu cumlemi ciddiye al illede alıcam motoru dıyosan kasko yaptır bari paran yanmasın bişeyler koparırsın sigorta şirketinden :p
biraz eli yüzü düzgün olsun ama :D kanka hahaha
.................................
naturel yok mu yaw? bu ne boyle top gıbı? soyle curumus kavun kıvamında lazım...:)
1 Nisan'ı bekle :D Bir arkadaşından o günlük motorunu ödünç al baba baaak motor aldım diyerek tepkisini ölç :D Sonrası kolay zaten ya pozitif ya negatif...
trajda etmiş :D
mert kaynak verde öle git bari :D
bende ciddi bi mesaj yazayım konu silinmesse okursun:)
daha 1 hafta once yakın bi arkadasım 2 motorunu birden sattı 600 rr ve suziki burgman hatta elbiseleri kaskı ayakkabıları eldiveni alayını sattı toptan veda etti:)
sebep ise artık aile baskısına dayanamıyor olması simdi ise slk 230 comp. aldı ve gayet mutlu gorunuyor motora binmiyor olmak o kadarda kotu değil:) en azından sakat kalma olme gibi riskleri minimuma indirmis oldu.
konuya binaen :D
motor dediğin için birçok şeyi kaybediyorsun zaten.
motosiklet işlerindeki apaçiler emin ol araba işlerinden kat kat fazla..
fazla görmüyoruz ortalıkta zira doğal seleksiyon mekanizması daha hızlı işliyor onlara :o
dolayısı ile onların üzerinden yürüyen konjönktür sana bu konuyu açtırtıyor..
oysa makinayı kullanan sen olacaksın kendini öldürecek olanda sen olacaksın makina birşey yapmıyor ;)
Baba ya bu noktayı anlatabilirmisin bilmiyorum, ama anlatsan ve tamam oğlum dese bile arkasından kuracağı cümlede sen iyi kullanırsın ama başkası çarpar der konu uzar :)
Bu işler heves etmekle olmuyor velhası..
önce A2 ehliyetinden den tut kaskına montuna eldivenine vs ekipmanına yatırım istiyor..
zaten 100 - 150 liralık kask alacaksan pakistan malı ceket alacaksan hiç bulaşma :)
soğumak istiyorsan bestgore.com a takıl araştırırsan enteresan motosiklet kazaları görmen olası.. ben en son incelediğimde tüm gayretime rağmen "hayırlı bir ölüm" göremedim :o
bende ciddi bi mesaj yazıyorum bu konuyu okuduktan sonra çık ve beni bul bunu okursan çık ve beni bul gerçek cevap bende
:hehe:
motorun kısıra yol açtıgı doğrumu ? :D sıcaktan daşaklar sarkık oluyomuş :hehe:
son organikler :D
[...................