bana o kadar güçlü gelmedi en azından ön ızgaradan intercooler filan olur belli olurdu.Tamamiyle abartı bence. :)
Printable View
bana o kadar güçlü gelmedi en azından ön ızgaradan intercooler filan olur belli olurdu.Tamamiyle abartı bence. :)
Birkaç seneye kadar maximum kaç hp'ler alınır görürüz ama 300+ hp için şimdilik çok çok erken
en fazla 260hp alındığını gördüm, daha fazlasını merakla bekliyoruz :)
sacmalık olmus bncede 3 le 1in yerini karıstırmıs..
bu arada fiat 500 1.4 tjetinde ferrari mekanikerlerinin parmağı var ....
ilk defa lastik almis heralde.
güçsüz araç yoktur az vodka vardır :)
yanlıslıkla ısaretlemıs sanırım :) ben izmirde öle bi punto oldugunu duymadım duysam haberını alrıdım herlde :D
O zman Benim arabada logo iptali bide ledli Stop var bide turbo yeni değişti belkide benim araba 270 hp falan olmuştur lastikleride Continetal 1 haftalik :) 200e kadar bastim dayaniyor :)))))
315HP elimden gelen bu!! :D
elinden geliyor şimdi derdim
İyiki .... gelmiyor:D o zman Veyronla falan yürüyorum derdi ilanda
1 boy açıyor 400den sonra :D
sahibinden.com artık belli başlı kriterler koymalı apır sapır coluk cocuk bu ne yaaaa
vay anasını beee !! aşık oldum makinaya hele o smg sanzumanına,de bu arabaya o lastikler hafıf kaçmıs 400 km'ye cıkınca sorun yaşar bu lavuk :D :D
Eğer İzmirde yaptığımız PistGünleri'ne katılan ve sanırım otokolikte de yarıştırdığım (emin değilim ) otomobil ise özel spariş gelmiş bir otomobil olduğunu söylemişti sahibi .
İyi birine benziyordu 315 hp olayını bilinçli yazdığını sanmıyorum açıkcası ...
Aracın motorunun ne olduğunu biliyordu sonuçta ...
Ben yanlış işaretleme olduğunu düşünmekteyim o nedenle ...
315 yerine 135hpdir o :D
1 ile 3ün yerini karıstırmıstır :)
350 km dayanıklı lastik derken neyi kastetmiş anlamadım ama :D bu araba hiç o beygirlikmişgibi durmuyo :D zaten ole olssa sadece kaputun altının resimlerini koyardı :D:D
Araçta metal görünümlü paspas varsa oda 78hp veriyor arkalardada varsa alınan güç 112hp ye yükseliyor bunu o arkadaş bilmiyordur 350nin üzerine ekleyin bnce.
adam arabasını kırmızı diye ferrari zannetmiş...
aradım adamı, bende evo var takasa girelim diyecektimki satılmış.. araç 315 beygirmi dedim evet dedi :)
1.4 litrede efsane olmuş adam haberi yok :D
Madem o kadar uçuk beygir yazmış ,dyno sonucu ekler yaptığı işlemleri yazar insan bir zahmet
İzmirde böyle insanlar çokmu :D
Lastik böyleyse arabayı düşünün diyor :D Çok iyi yaaa :D
hahahhaha çok ii ya tanıyorum bu eleman izmir yazıyor ama manisada araba fotoların olduğu yerde benim yıkamacı bov var arabada yer dkka çuflatıyor birde egzoz var hayal dünyasında yaşıyor
bi gün gallardo alıyor bi gün e93 m3 :D:D
boyle sacma sapan ilanlara fitil oluyorum arkadas cok değil azıcık mantıklı olmak lazım yaw:)
beygir kuyusu patlamış koca tech turkey o kuyudan nasiplenememiş..bu arkadaş şanslı azınlıktan..