:p:D:icon_tup:
Printable View
iyimiş ya, setupı öğrensekte bizde yapsak :D
bana o kadar güçlü gelmedi en azından ön ızgaradan intercooler filan olur belli olurdu.Tamamiyle abartı bence. :)
Birkaç seneye kadar maximum kaç hp'ler alınır görürüz ama 300+ hp için şimdilik çok çok erken
en fazla 260hp alındığını gördüm, daha fazlasını merakla bekliyoruz :)
sacmalık olmus bncede 3 le 1in yerini karıstırmıs..
bu arada fiat 500 1.4 tjetinde ferrari mekanikerlerinin parmağı var ....
ilk defa lastik almis heralde.
güçsüz araç yoktur az vodka vardır :)
yanlıslıkla ısaretlemıs sanırım :) ben izmirde öle bi punto oldugunu duymadım duysam haberını alrıdım herlde :D
O zman Benim arabada logo iptali bide ledli Stop var bide turbo yeni değişti belkide benim araba 270 hp falan olmuştur lastikleride Continetal 1 haftalik :) 200e kadar bastim dayaniyor :)))))
315HP elimden gelen bu!! :D
elinden geliyor şimdi derdim
İyiki .... gelmiyor:D o zman Veyronla falan yürüyorum derdi ilanda
1 boy açıyor 400den sonra :D
sahibinden.com artık belli başlı kriterler koymalı apır sapır coluk cocuk bu ne yaaaa
vay anasını beee !! aşık oldum makinaya hele o smg sanzumanına,de bu arabaya o lastikler hafıf kaçmıs 400 km'ye cıkınca sorun yaşar bu lavuk :D :D
Eğer İzmirde yaptığımız PistGünleri'ne katılan ve sanırım otokolikte de yarıştırdığım (emin değilim ) otomobil ise özel spariş gelmiş bir otomobil olduğunu söylemişti sahibi .
İyi birine benziyordu 315 hp olayını bilinçli yazdığını sanmıyorum açıkcası ...
Aracın motorunun ne olduğunu biliyordu sonuçta ...
Ben yanlış işaretleme olduğunu düşünmekteyim o nedenle ...
315 yerine 135hpdir o :D
1 ile 3ün yerini karıstırmıstır :)
350 km dayanıklı lastik derken neyi kastetmiş anlamadım ama :D bu araba hiç o beygirlikmişgibi durmuyo :D zaten ole olssa sadece kaputun altının resimlerini koyardı :D:D
Araçta metal görünümlü paspas varsa oda 78hp veriyor arkalardada varsa alınan güç 112hp ye yükseliyor bunu o arkadaş bilmiyordur 350nin üzerine ekleyin bnce.