User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Anltalya'lılar DİKKAT!!!

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anltalya'lılar DİKKAT!!!

Cuma günü sabah 9.00'da yuzuncu yılda 1500rpm 60km ıle falan sol şeritten gayet efendi bi şekilde gıderken sağ cepte bayaa bir polis vardı motorlu bayaa bır baktılar sonra tam şarampoldekı altgecıte gırmeden arkamdan motorla geldı yanıma benı takıp et dedı alt gecıte gırmeden hemen saga cektırdı.Egzozdan durdurdum dedı, filme kadar geldı konu sonuç olarak egzoz+filmden toplam 550tl cezayı kesti üstüne birde sürücü camındaki filmi anahtarla yırttı, boyle sokuceksın dıye ogreterek soktu ve kalanınıda sen sokersın artık dedı gitti. Egzozum oem seklınde olmasına ragmen bi<işe yaramadı(silencer takılı degıldı). İşte bu araç bu fılmlerle ve egzozla trafıkten men falan dedı. Cumartesı gunude baska bı arkadas egzozdan aynı yerde ceza yemiş. Genellikle sabahları ve akşam uzerı yuzuncu yıl-saşarampol cıvarlarında egzozda çok sıkı denetım var. İştediğiniz kadar boşa alın debriyaja basın farketmiyor maalesef. Bu yolları cok kullanıyorsanız aklınızda bulunsun bu saatlerde sakat oluyor..
    Daha önce pek çok konuda konuşuldu ama söylemeden edemicem o kadar farı,stobu yanmayan,frenı tutmayan trafıge cıkması sakıncalı, kazaya sebebiyet verecek araç var onlara hıc bısey olmaz. Ancak bizler araçlarımıza o kadar ozenıyoruz vergısını verıp yasal yollardan aldığımız bazı parçaları takıyoruz diye cezayı yeriz,nasıl iş anlamadım gitti..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte canli bomba gibi gezen fari,stobu olmayan araclara ne zaman karismaya baslayacaklar acaba? Takmislar egzosta cam filmine gereksiz bir ton seye..

gecmis olsun.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    yalnız benim camımı veya filmimi anahtarla çizicek polise gittiği yere kadar yapacağımı yapardım..

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun .. msnden yazmışsın da pc başında yoktum üzüldüm görünce ..
    bu tarz polisler hakkında gerçekten hiç iyi düşüncelere sahip değilim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun
    yalnız benim camımı veya filmimi anahtarla çizicek polise gittiği yere kadar yapacağımı yapardım..
    Bende aynı dusuncedeydım fakat Ant. çok kuccuk bır yer araç ve plaka bır mimlenirse satmadan kurtulma şansın yok. Çok iddalaşırsanda ceset torban,yangın tüpüne kadar ceza yersin maalesef

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceset torbası nedir ya.İlk defa duyuyorum.Ben ehliyeti aldıgımda ceset torbası diye bişey söylemediler yeni mi çıktı bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceset torbası nedir ya.İlk defa duyuyorum.Ben ehliyeti aldıgımda ceset torbası diye bişey söylemediler yeni mi çıktı bu
    Evet polis isterse arabanda ceset torbası yangın tüpü yok diye ceza kesebilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle gecmis olsun

ama ne olursa olsun benim arabamın camını anahtarla cizemez ona kimse bu hakkı vermedi ondan sonra polisle vatandas kavga etti diyorlar nasıl etmesin boyle artistler varken

ona verilen yetki yasadısı bisey varsa ceza yazmaktır.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet polis isterse arabanda ceset torbası yangın tüpü yok diye ceza kesebilir..
    e bulundurun arkadaşlar sizde çok pahalı şeyler degil ve gereklı,
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay yaklaşım tarzınızdadır aslen biraz bildiğiniz gibi aracın hiç bir tarafına dokunamazlar hiçbirşey yapamazlar
    üstüne üstlük cam filminden aracı ilk defasında bağlayamazlar ceza ve akabinde belli bir süre izinden sonra bağlayabilirler..
    başıma gelen olayda cam filminden idi aynı hamleyi bana yapmaya kalkarken sen kimsinden girip zabıt tutturmaya kadar götürüyodumki olayı bu sefer olay terse döndü hiç birşey yapamadan gitti..
    polislerle muhatap olmamak en ideali kes cezamı konuşma tarzı yaklaşım iyidir sen ona dokunamazsın oda sana dokunamaz Antalya küçük bi yer değil
    alttan aldıkça üstünüze gelmeyi severler ama hakkınızı aradıkça ( diklendikçe değil ) susmayı çekilmeyi zora geldilermi kaçmayı severler..
    cezan neyse keser kanunlara göre suçun belli ama fazlasını yapamaz durum nettir
    sittin sene sana hiç bişey yapamaz
    neyse geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay yaklaşım tarzınızdadır aslen biraz bildiğiniz gibi aracın hiç bir tarafına dokunamazlar hiçbirşey yapamazlar
    üstüne üstlük cam filminden aracı ilk defasında bağlayamazlar ceza ve akabinde belli bir süre izinden sonra bağlayabilirler..
    başıma gelen olayda cam filminden idi aynı hamleyi bana yapmaya kalkarken sen kimsinden girip zabıt tutturmaya kadar götürüyodumki olayı bu sefer olay terse döndü hiç birşey yapamadan gitti..
    polislerle muhatap olmamak en ideali kes cezamı konuşma tarzı yaklaşım iyidir sen ona dokunamazsın oda sana dokunamaz Antalya küçük bi yer değil
    alttan aldıkça üstünüze gelmeyi severler ama hakkınızı aradıkça ( diklendikçe değil ) susmayı çekilmeyi zora geldilermi kaçmayı severler..
    cezan neyse keser kanunlara göre suçun belli ama fazlasını yapamaz durum nettir
    sittin sene sana hiç bişey yapamaz
    neyse geçmiş olsun..
    . Sert konusunca daha kotu oluyor ama. Hakkımı aradım elımden geldıgınce ama takmış durumdaydı.Hayatım boyunca kımseye konusmadıgım kadar kıbar konustum alttan aldım yalvardım resmen resmen ceza kesmemesı ıcın ama ıse yaramadı en ufak bır agresıf tavırda bulunmadım bıle sureklı suyuna gıtmeye çalıştım..

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sızı trafıkten cekemezler eger park ıhlalı alkollu ve trafıgı tehlıkeye atıcak bır davranısınz yok ıse sadece ceza yazabılır men edemez trafıkten cam fılmı ve eksoz ıcın arabanıza kesınlıkle el atıp sagını solunu yırtıp cızemez.

yapmanız gereken eger bu sekılde davrandıgı zaman sızde ona aynı sekılde davrancaksınız hıc bır sekılde yuruyen arabayı cekemezler ancak yanınıza polıs memuru verırler ve aracların cekıldıgı yere kadar memurla gıdersınız.

polısın hıc bır sekılde ceza yazma dısında eger trafıgı tehlıkeye atıcak bı davranıs yok ıse sıze bu sekılde davranma hakkı yoktur

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kanka ya
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. böyle durumlarda videoya çekmek daha mantıklı. çıkar cep telefonunu kaydet videoya o memurun görüntüsünü çizdiği camı yada çekebiliyosan filmi çizerken kaydını al. sonra savcılığa suç duyurusunda bulun kanıtınla birlikte. bak bakalım o artislenen polis kuzu oluyomu olmuyomu. HAKKINI ARAA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sızı trafıkten cekemezler eger park ıhlalı alkollu ve trafıgı tehlıkeye atıcak bır davranısınz yok ıse sadece ceza yazabılır men edemez trafıkten cam fılmı ve eksoz ıcın arabanıza kesınlıkle el atıp sagını solunu yırtıp cızemez.

yapmanız gereken eger bu sekılde davrandıgı zaman sızde ona aynı sekılde davrancaksınız hıc bır sekılde yuruyen arabayı cekemezler ancak yanınıza polıs memuru verırler ve aracların cekıldıgı yere kadar memurla gıdersınız.

polısın hıc bır sekılde ceza yazma dısında eger trafıgı tehlıkeye atıcak bı davranıs yok ıse sıze bu sekılde davranma hakkı yoktur
    Yetkılerı cok genışledı dıye cok efendı davrandım ama bır dahakı sefere ıyıce hakkımı ararım artık..

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyın yetkısı ? hıc bır yetkısı yok sadece ceza keser yol verır gıdersın baska ne yapabılır ? camındakı fılmı cızemez arabana dokunamaz sana sert konusamaz neyın yetkısı bızler böle iyice sineye cektıkce onlar dahada arsızlasıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyın yetkısı ? hıc bır yetkısı yok sadece ceza keser yol verır gıdersın baska ne yapabılır ? camındakı fılmı cızemez arabana dokunamaz sana sert konusamaz neyın yetkısı bızler böle iyice sineye cektıkce onlar dahada arsızlasıyorlar.
    Yanı artık trafık polısı olmasına gerek yok bı polısın sana ceza kesmesı ıcın e antalya kucuk yer ***** plakayı ezberletırsen adım bası yersın cezayı..

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın kardeşim katılıyorum. böyle durumlarla karşılaştığınız an videoya çekmek en mantıklısı. çok güzel delil. hemen suç duyurusu yapacaksın. bidaha böyle davranabiliyolarmı. hakkını arıyacaksın sonuna kadar..... herkes böyle hakkını ararsa kimse bidaha bu şekil davranamaz hiç kimseye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın kardeşim katılıyorum. böyle durumlarla karşılaştığınız an videoya çekmek en mantıklısı. çok güzel delil. hemen suç duyurusu yapacaksın. bidaha böyle davranabiliyolarmı. hakkını arıyacaksın sonuna kadar.....
    Orası oylede daha once basımızdan gectıgınden bılıyorum plaka mimlendimi artık işin zor arabayı stock yapmadıgın surece sureklı ceza yersın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)