Cuma günü sabah 9.00'da yuzuncu yılda 1500rpm 60km ıle falan sol şeritten gayet efendi bi şekilde gıderken sağ cepte bayaa bir polis vardı motorlu bayaa bır baktılar sonra tam şarampoldekı altgecıte gırmeden arkamdan motorla geldı yanıma benı takıp et dedı alt gecıte gırmeden hemen saga cektırdı.Egzozdan durdurdum dedı, filme kadar geldı konu sonuç olarak egzoz+filmden toplam 550tl cezayı kesti üstüne birde sürücü camındaki filmi anahtarla yırttı, boyle sokuceksın dıye ogreterek soktu ve kalanınıda sen sokersın artık dedı gitti. Egzozum oem seklınde olmasına ragmen bi<işe yaramadı(silencer takılı degıldı). İşte bu araç bu fılmlerle ve egzozla trafıkten men falan dedı. Cumartesı gunude baska bı arkadas egzozdan aynı yerde ceza yemiş. Genellikle sabahları ve akşam uzerı yuzuncu yıl-saşarampol cıvarlarında egzozda çok sıkı denetım var. İştediğiniz kadar boşa alın debriyaja basın farketmiyor maalesef. Bu yolları cok kullanıyorsanız aklınızda bulunsun bu saatlerde sakat oluyor..
Daha önce pek çok konuda konuşuldu ama söylemeden edemicem o kadar farı,stobu yanmayan,frenı tutmayan trafıge cıkması sakıncalı, kazaya sebebiyet verecek araç var onlara hıc bısey olmaz. Ancak bizler araçlarımıza o kadar ozenıyoruz vergısını verıp yasal yollardan aldığımız bazı parçaları takıyoruz diye cezayı yeriz,nasıl iş anlamadım gitti..