hobilerim köpek gezdirmek-müzik yapmak-fitness-yemek-gezmek-gecelere akmak eğlenmek.. :=)
Printable View
hobilerim köpek gezdirmek-müzik yapmak-fitness-yemek-gezmek-gecelere akmak eğlenmek.. :=)
köpeklerim başka ne olabilir ki :)
yelken ve kaymak
yeni yeni balık ve avcılık. stres atmaya birebir :)
ben daha önce araba harici tek hobi olarak sanal modifiyeyle uğraşıyordum imzamdaki galeri de örnekleri görebilirsiniz,profesyonel olarak yapıyordum zamanla gerçek hayata daha fazla zaman ayırınca sanal modifiyeden koptum, iş güç, kız ark falan derken iyice saldım sanal modifiyeyi artık hiç yapmıyorum ama yapsam güzel şeyler çıkar sanırım :)
fotoğrafçılıkla uğraşırım,bi sevdadır bakarken düşündüm benim neden yok diye , para biriktir uğraş çabala bi makina aldım abartı şekilde kullanmak nasip olmadı yine iş güç falan zaman kalmıyor, ama çektiğim fotoğraflar çok şık geliyor gözüme, az daha uğraşsam çok bomba fotolar çikaracakmışım gibi geliyor :) ama çok seviyorum o makinanın duruşu, tutuşu yokmu ahh bayılıyorum, her anı ayrı bi kare yapmayı seviyorum, bir fotograf bin söze bedeldir, çok şey anlatır, 500 sayfa kitap yaz, 1 çekilen fotoğraf kadar ilgi görmez , fotograf apayrı bişeydir
aynı zamanda yeni yeni 3dmax ile uuraşıyorum yeni yeni çözdüm kurcalaya kurcalaya bişeyler yapıyorum işte,fakat yine iş güç dolayısıyla pek bakamıyorum,
bir de bilgisayarlara karşı zaafım var mesela kapağı açık bi pc göreyim hemen yanaşır kurcalarım ,çıkarır takarım falan , çok seviyorum ,
özellikle tamir işlerine meraklıyımdır bişey kırıldığında mutlaka bi çözüm yolu bulur takarım, elimde gerekli alet edevat yoksa gerekli yere götürür kendim yaparım :D bişey bozulduğundada aynı şekilde kendim yapmaya çalışırım, bakarım daha beter oluosa bırakırım :D, sağlam gidiosa devam ederim mesela geçenlerde far karartma yaptırmaya götürdüm sözde, gayet de aldım makinayı söktüm, ayıp olmasın diye verdim çocuk boyadı , sonra taktım falan, el işlerine hastayım yani, bayılırım her türlü el işini yaparım, elim de yatkındır
bilgisayardaki araba yarışlarına felaket sarmışımdır çeşit çeşit birsürü oyun koyun önüme yine sdece araba yarışı seçerim neden bilmiorum ama farklı bi sevgi bu :) orda sürünce arabayı gerçekte sürüyormuş gibi hissediyorum kendimi , fena kaptırıyorum
ayrı olaraktan ingilizce hastasıyım, lisede kimseye sormadan etmeden ingilizce bölümü seçmiştim neden böyle bişey yaptığımı bilmiyrum ,sonra kurslara falan gittim, hiç geliştiremedim ama çabalamayı seviyorum, cümle kurmaya çalışmayı, kurarken çıkan esprileri, ingilizce apayrı bi tat..
bir de org çalarım hiç ders mers almadım , tıngır mıngır kurcalaya kurcalaya orta düzeyde org çalabiliyorum :) kursa gitsem bi ayda canavar olurum biliyorum ama zamanım yok işte , çok güzel de çalarım ha ; her türlü müzik aleti çalmaya elim yatkındır tıpkı alet edevat olayında olduğu gibi..
spor yaparım bodybuilding, çok profesyonel değil ama göz dolduracak kadar çalışmayı seviyorum , o ıkınmalar, pıslamalar , zorlanmalar, sonunda tekleyen kas kütleleri, titreyen, yanan, kıpır kıpır hareket eden kaslarım çok hoşuma gidio:D
teknoloji hastasıyım asıl, nerede elektronik teknolojik , mucit bişeyler var hemen orada biterim, ne pahasına olursa olsun denemek üzere mutlaka ya alırım ya bişeyler yaparım yani :D etrafımdakiler böyle tuhaf şeyler gördüğünde bende, pek şaşırmıyorlar artık :D teknoloji hastasıyım işte kısaca
bunun yanında çakmak koleksiyonum vardır :) tuhaf tuhaf çakmakları alır toplar biriktiririm, çok hoşuma gidiyor, sigara içmiyorum ama ateşle oynamayı seviyorum :) bu arada tuhaf , ilginç çakmaklarınız varsa almak için bekliyorum :D elinizdeki ilginç çakmaklar değerlendirilir :D
başka da aklıma gelen bişey yok :D 10 parmağımda on marifet :D:D özelliklerimi beğenen olursa telefonum > 0900 900 90 90 :hehe:
En büyük hobim yemek yemek, ihtiyaç olarak değil hobi olarak yiyorum artık resmen.. World of Warcraft'ta diğer bir hobim :) Aynı şekilde onun figürleri de öyle.
zippo koleksiyonum var hişç kullanmam sigara içerken bile 1 tanesini kullanmamışımdır sadece koleksiyorun için satın alırım
hobiler
serbest dalış
otomobil
av
motorsiklet
silahlar
YEMEK MANGAL YAZMAMA GEREK YOK ZATEN :)
spor var benimde ilgilendiğim basketbol futbol bilgisayar zaten işim ama bilg oyunları ilgimi ceker onun dısında güzel et yemeklerine ilgi duyuyorum:):):D
kickbox snowboard yelken
müzik aletleri
Model Maketçiyim zaten bir cogunuzun bildigi gibi bunun yanında
RC araclarım vardı
Fotograf cekmeye calıstım
7 Senedir profesyonel kayak hocalıgı yapıyorum
4 senedır uluslararası cankurtaranlık lisansıyla cankurtaranlık yapıyorum
dahada vardıda cıkardım hepsını hayatımdan. Cunku hayatım hobilerim olmustu bir donem...
Nargile içmek
Play station oynamak
Kız :)
En büyük hobim balıklarım 250 lt lik küçük bi akvaryum :D karşısında uyumayı çok seviyorum bütün borçlarım alacak gibi geliyor herşeyi unutuyorum :D
bi ara köpek sevdam vardı 8 sene kadar mezgit (kangalla afgan köpeğinin kırması)besledim en son köpeğim 110 kiloydu :D
tamir işlerini acaip severim hiçbişey yapamayım tv yi söker bakarım teybi söker takarım :D
muzik dinlemek hiç yazmıyorum ;)
antika çakmak koleksiyonum vardır mesela clıpper çalmağın ilk serisinden vardır nerdeyse 35 senelik :D
baba mesleğim olan mobilya ve agaç işlerinde oldukça becerikliyimdir akla gelmeyen çeşitli ahşap oymalarım vardır :)
son olarakta et pişirmede çok çok ustayımdır çok fena yemek yaparım çok fenada yemek yerim :D
Bowling ( +10 Profesyonel Yıl , İzmir Türkiye dereceleri )
Yüzme ( İzmir birincilikleri, ikincilikleri, üçüncülükleri )
DJ ( Amatörce, bilgisayar ve farklı setuplarda )
Motorsporları ( Profesyonel Co-Pilotluk yapıyorum 2007 yılından beri )
ve elbette en büyük hobim, uğruna Ekonomi eğitimimi bırakıp geçtiğimiz dönem eğitimine başladığım Mutfak Sanatları.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-...87024_5991.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...85756_3862.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._3180844_n.jpg
Yok mu hiç gitar çalan , davul çalan falan.Her taraf dj dolu yaw :)
10 seneden fazladır elektro ve akustik gitar çalıyorum.