http://www.sahibinden.com/acilllll_m...XQQdisplayitem
arka stopları bile orjinal çok temiz duruyor :)
Printable View
http://www.sahibinden.com/acilllll_m...XQQdisplayitem
arka stopları bile orjinal çok temiz duruyor :)
bide %99.9 difransiyel ya arızalıdır yada arızalanmak üzeredir onada dikkat et.
ne işin var bmw ile tütü?? nooldu skibine?? takasdan dolayımı düşündün bunu??
28'ler yağ yakar 150.000 den sonra.
Kesin bu da yakıyordur :) Ekler devam edersin çok abartmadıkça.
bmv nın hepsi yakar ...bu biraz fazla yakar ya. motoru kırılsa ne olcakki kac para pistonu yatağı bilmem nesi..tunay al arabayı baktır karsı tarafa fiyat ver ticaretine uyarsa al gitsin...
o km dekı bmw nın sorunu cok olur her an masraf cıkartalabılır motoru bıtmez ama sorun cıkartırsda sıze en az 5 6 bın ytl e mal olur arac manuelse yada otomaktıkse masraf dahada artıo buna göre
Bmw'den çok anlamam lakin ustalar hep minilerdeki sorunların birebirlerini e46da gördüklerini söylerler.Elektriksel olarak ufak tefek sorunları hep vardır ama çok can yakmaz sadece sorunu tespit edip gereksiz parça değişimine gitmicek usta gerekir diye düşünüyorum..
Ayrıca e 39 5.20 ye 0'dan 195 bin km'ye kadar bindik.2001-2004 yılları arasında,aracı değiştirme nedeminiz elektrik kaçağıydı(ansızın akü bitip kendini kitliyodu araç).Motoru olsun içindeki donanımı olsun zerre sorunsuz araçtı..2.2 170 lik otomatik motorunda uzun km'ler boyunca (15-20 bin) 10 litre civarında gezdiğini söylemeliyim..Bana göre oldukça az yakıyordu..
Eğer cepte harcanmaya hazır 2 lira daha varsa alınır binilir..Tek sıkıntı jantlar ve tamponlar itibariyle aracın hor kullanılma ihtimali,***** bide angaralı araç her sabah 2 çevirip işe gidenlerin muhabbeti gerçek olabilir :) Daha çok garajlardan ve yaşlı insanlardan e 46 kovalamayı tercih ederim..(m paketini falan sonrada yaparsın zaten masrafsızcana)
hayvan gibi kullanıldıgını varsayarak konusuyorum o hacimdeki bmw motoruna kolay kolay bisey olmaz yag yakabilir hem performanslı hemde yağ yakmayan arac var mı?
bana kalırsa bu aracın motoru yerine aktarma organlarına dikkat etmek lazım sanzıman saft difransiyel aks lar vs... 200.000 bu parcalar icin az bi kilometre değil sıkıntı olursa bunlardan olur motor cok daha dusuk ihtimal...
200km bir sey degil 328 icin. Bu motorlar 4.4 V8 motorlardan sonra belki de en saglikli ve dengeli motorlardir. Gayet de uzun omurludur bakimi zamaninda yapilmissa. Mekanik olarak pek arizasi olmaz amortisor, kuleler, diferansiyel disinda. Ama bunlari becermek icin de biraz hirpalamak lazim. Bunun disinda olabilecek hadiseler krank sensoru veya egzantrik sensoru gibi ivir zivirlardan oturu randimanli calismiyor motor bu sorunlar da halledilir cep yakmadan. Piston veya kol gibi hadieseler bu araclarda cok duymadim. Conta yakma olabilir, onceden conta yakmissa killanmamak lazim. Cok sik olan bir sey degil cunku. Uzun lafin kisasi, temiz ve bakimliysa 200 bin bir sey degil. Duz vites olmasi artisi bence!
http://www.sahibinden.com/2000_model...XQQdisplayitem bence bunada bi göz at ;)
tunay seni bu kararsizlikla anca bi sahin paklar , sahin al sahin :D