Ulan liseyi bitirene kadar içmedim ne olduysa Üni. ortamında oldu...
Şu an içmiyorum diyen arkadaşlara çok imrendim harbiden :icon_tup:
Printable View
Ulan liseyi bitirene kadar içmedim ne olduysa Üni. ortamında oldu...
Şu an içmiyorum diyen arkadaşlara çok imrendim harbiden :icon_tup:
lise bitsin başlarsın dediler lise bitti başlamadım alkollü ortamda çalıştım lise boyunca haftasonları kesn başılıcaksın dediler yine başlamadım iş ortamına girdim 6 yıldır çalışıyorm yine olmadı bi türlü olmadı belki kendim istemiyorm belkide babam çok sigara içtiğinden ona olan tepkimden bi türlü içmedim derseniz ki pişmanmısın tabiki deiğilim.... İnşallah sigaraya başlamak nasip olmaz...
sizlerde tez zamanda kurtulursunuz inş..
Üniversite 1.sınıfta içtim ve sadece 1 yıl kullandım.Üstümdeki elbisemın üzerine kokusu sindigi için ve dişlerimi sarartıp atın dişleri gibi yaptıgı için bir anda bıraktım.umarım herkes bırakır.
10kusur yillik iciciydim,suanda icmiyorum,mutluyum huzurluyum,elim,kolum,ustum,agzim kokmuyo.vs.vs.vs. rahat rahat sporumu yapiorum..yemeklerin tadini daha iyi aliorum vs. :)
İçmiyorum ve İnşallah içmeyeceğim.
İçmiyorum nedeni kendime zarar vermek istemiyorum sağlık önemlidir :)
akşamları özellikle cok içiyorum kaç kere bırakmayı denedim ama aklıma gelio ama azaltmaya başladım artık günde 10 tane fln daha da azaltcam inşllh günde 5 fln
İçmiyorum.İnternet masrafım yeter bana,bir de durduk yere sigara masrafım çıkmasın :D
Nasil biraktim abi hemen solim,birgun aynaya baktim,elime koluma dislerime agiz kokuma baktim,hem afedersin .ot gobek salmisim,hemde sagliksizdim.Birakiyorum dedim sadece ve biraktim baska herhangi bisey yok :)
Basladigimdan ligt malboroyla basladim,sorasinda camel,finston kirmizi,light,sonra yaklasik 9sene kirmizi kisa malboro..gundex2 iciodum :) alkol varsa 3-4 degisiodu alkol durumuna gore : ))
ohh suan cekıyorum yemegımıde yedım missss...
Sadece; saat 10-12 arası 1 tane 12-15 arası 1 tane 15-19 arası 1 tane birde yatarken :)
Bende çOK iradesizim bu konuda 12 yıldır içiyorum defalarca bırakmaya çalıştım ama nafile merak ediyorum gerçekten içmemenin nasıl bi duygu olduğunu...
bende içmiyorum. lisede cok bozuk bi ortamdaydım gene içmedim hem içmedim hem etrafimdakilere de içirtmedim o zamanlar elimden ne geliyosa köstek oldum en iyi arkadaşlarımı yakalattım arama yaptırttım :D
unide de içmedim hatta unide alkolu birakiyodum nerdeyse her imkanim varken içmek icin istemedi canim ole aman aman ..
sigara kotu........ kız arkadasımda ara sıra ıcıyodu onuda ıptal ettirdim.
evde bi tek annem iciyo oda balkonda yada mutfakta biz yokken..
Sagol abi :) Birde sigarayi birakmaya karar verdigim gun babam turkiyeden geldi bosnaya:) Sagolsun 3 karton sigara getirmis:) Baba biraktim ben icmiorum dedim:) gunun tarihini attik,imzasini attik,kutu kapali bi sekilde duruyo 3u1yerde :) hatira olarak sakliyorum,insallah birdaha icmem..cocugum icersede ona gosteririm..saklicaz yani.. :)
12 yıldır sadece akşamları 1 adet içiyorum.
Ama alem ortamı olursa bir aylık sigara kotamı bir gecede bitiriyorum :D
Hiç başlamadm başlamayıda düşünmüyorum...Sigara dumanında bile kaldığımda zor nefes alıyorum...