Selamlar , buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum , tanıdığı vs. olan var mı yardımcı olabilecek ?
Teşekkürler.
Selamlar , buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum , tanıdığı vs. olan var mı yardımcı olabilecek ?
Teşekkürler.
Ben bodykit ve helezon yay aldım sivas'a yolladılar gayet memnunum..
Emre abi var emre sabuncuoglu yardımcı olur her türlü
Şirinevlerdeki yeni yerlerinde Halil abimiz var. Saro-ş hemen hemen hergün orada oluyor. Yardımcı olacaktır sana. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin. Bakırköydede olabilir
Emre abi sağolsun en ufak şeye bile saatlerce yardımcı oluyor gerek telefonda gerek msnde gerek dukkanda![]()
bende tanıorm samimiyim yardımcı olabilirim
Bende Yardımcı Olurum Emre Abi 10numara İnsandır Ne Alıcaksanız Sonuna Kadar Güvenebilirsiniz![]()
Bu Nası Vtec Tutta İtec
yardımcı olayım bakırköydeki diğer dükkanımız veya şirinevlerdeki yeni dükkanımız ile hizmetinizdeyizmsj atyrm
saro pazarlama ltd, şti,gti,vti,vts,gtr,tdci,fck,wtf,omg,a.ş her zaman hizmetinizde![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
100% memnuniyet , eksiksiz , sorunsuz, eğer ilgilenemiyorsa bile online adres tarif hizmeti)
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
özel mesajı yolladım gerekli ilgiyi yapılabilecek olan her türlü kolaylığı kendi özel indirmlerimi kullanarak alırız sıkıntı yok![]()
Sond erece güvenilir biyerdir Emre abi var orda müşterilerle yakından ilgilenir ve güler yüzlü biridir.
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)