zannedersem bu arac ızmıtteydı yada aynından bıtane ızmıtte var ızmıtlı arkadaslar daha ayrıntılı bılgı verırler
Printable View
zannedersem bu arac ızmıtteydı yada aynından bıtane ızmıtte var ızmıtlı arkadaslar daha ayrıntılı bılgı verırler
benım bıldıım cok temız bı 99 var kazasız pıyasa arabası deıl sahıbı temız orjinal typer bulursa satıcak
14 lira teklif ettim verirse alırım bu Vti'ı :)
ZS vti satılık arkadaşlar. Gerçekten VTI düşünen varsa benımle ırtıbata gecebılır.
ya ne adamlar var aynı şehirdesin aynı ortamda sayılırsın kendi pert olmuş arbaasını kazasız diye satıyo başka arkadaşa.ve alan çocuk bizlerden kazalı olduğunu öğrenince hüsrana uğruyor.neden bunları yapıyolr bilmiyorumm.
(bende 4sene önce 12cm şasesi yamulan unoyu bir bayana kazasız diye satmıştım.utandım şimdi) :D
geçen seneden beri satılıktaydı. sorunu olmasa durmazdı :D
önü ardı götü başı darbeli+şaseler sorunlu+komple boyalı+motor kol çıkarmış motoru değişmiş v.s ve fiyat 22.750 :D
koray edeceği rakamı teklif etmiş 14 lira iyi para bence böyle bi araca
http://www.sahibinden.com/son_samura...XQQdisplayitem
bu birazdaha düzgün duruyo ama bilemem :D
düşünülebilr
aciliyetsiz diyo zaten :)
Şaşırmayın emin olun yıllardır aynı kesme biçme işlemleri yapılıyor. kimbilir bilmeden ne arabalara biniyor insanlar :)
geçen hafta gördüm sanayide 3 cliodan 1 clio yapıldı ama fena da olmadı:D
birleştirme işlemlerinde değişik şeyler olabiliyor,
saxo vts mk1 önü mk2 arkasını birleştirdiklerini bizzat biliyorum :D pertten dönüpte yetkili servislerdeki boya ölçüm cihazlarıyla boyasızdır expertiz raporlu araçlarıda gördük...
ya yapılır kardeşim bunlar :D bende sunroofsuz e30 a sunrooflu tavanı koymuştum :D