User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Xbox360 hakkında?

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Xbox360 hakkında?

arkadaslar GranTurısmonun cıkacagı yok Forza3 ıcın Xbox almak ıstıyorum TR ye garantılı gelmıs artık 699tl elıte paketı nedersınız kopya oyun bıde 3 ısık olayı varmıs bıraz arastırdım google dan fakat versıyon falan kafam karıstı herkes ayrı bısı soluyor xbox ı bırazda kopya oyun ıcın alcam hem. ps3 te bı araba parası yedık vala yorumlarınızı beklıyorum ?Tesekkurler.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fw yaparsan garantisi kalmaz diye tahmin ediorum,o yüzden garantili almana gerek yok

xbox ının bozlup bozulmucağını garanti edecek bir insan evladıda yoktur dünyada tamamen kısmet

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ps3 kullanıyorum normalde, yaklaşık 3 haftadır bi arkadaşımın xbox ını kullanıyorum tabiki forza için, oyuna alıştıkça anlıyorumki gerçekten başarılı oyun açısından tabi, cihaz olarak bence yine ps3 ün gerisinde,, oyunların ücretsiz olarak netten indirilip olması büyük avantaj xbox ta, bende düşünüyorum almayı hatta beyazıtta biyer var 520 liraya veriyor kablosuz çift joyisticle hemde, 3 ad. (ps3 oyun parası)

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 yıldır var elite paketli olarak gayet memnunum.

Gamepad ergonomisi kesinlikle ps3ünkinden daha iyi, şimdiye kadar bir arızada yapmadı...

ama gt çıkınca ps3te alacağız mecburen o ayrı

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senditden preorderle aldım ps3 gt5i cıkıs tarihi Release Date: 24 September 2010 olarak gözüküyo. gt5 in cıkıs tarihinibekleyenlerin dikkatine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkur ederım yorumlarınız ıcın. bende 7 8 yasımdan berı Playstatıon la buyumus bırıyım Ps3 mu xbox360 deseler herturlu ps3 derım ama GT nın hala cıkmaması prolouge da baydı artık ve sesler GT nın dezavantajı hatta hıc benzemıyor gıbı bısı. GT 2-3-4 sesler ıgrenctı 5 te bı nebze daha ıyıdı fakat Forza3 e baktıgımda goruntuler gt kadar olmasada sesler mukemmel denılcek kadar ıyı
    surdakı gercekcılık ekranın sagındakı dıgıtal verıler benı benden aldı gercekten kı vıdeodakı Forza 2 dır

BORKED

bu lınk tekıde Forza3
    BORKED

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senditden preorderle aldım ps3 gt5i cıkıs tarihi Release Date: 24 September 2010 olarak gözüküyo. gt5 in cıkıs tarihinibekleyenlerin dikkatine
    18 mart 2010 gt5 in çıkış tarhi bütün avrupada

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fw yaparsan garantisi kalmaz diye tahmin ediorum,o yüzden garantili almana gerek yok

xbox ının bozlup bozulmucağını garanti edecek bir insan evladıda yoktur dünyada tamamen kısmet
    ben 3k olayı olcagına garanti ederim... ben 2 tane arkadaş çevremde 5 defa bu3k olayını yaşadık garanti tamamen hikaye yine olcak yine olcak ta ki sen içine extra fan takana kadar ozamnda garantiden çıkıcak illa xbox alcam diyorsan git dogubanka dükkan garantili (extra100tl) 1fan daha taksın anca öle ama başın çok ağrır makınadan da sogursun...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederım yorumlarınız ıcın. bende 7 8 yasımdan berı Playstatıon la buyumus bırıyım Ps3 mu xbox360 deseler herturlu ps3 derım ama GT nın hala cıkmaması prolouge da baydı artık ve sesler GT nın dezavantajı hatta hıc benzemıyor gıbı bısı. GT 2-3-4 sesler ıgrenctı 5 te bı nebze daha ıyıdı fakat Forza3 e baktıgımda goruntuler gt kadar olmasada sesler mukemmel denılcek kadar ıyı
    surdakı gercekcılık ekranın sagındakı dıgıtal verıler benı benden aldı gercekten kı vıdeodakı Forza 2 dır

BORKED

bu lınk tekıde Forza3
    BORKED
    ilk videodaki oyun ne bilmiyorumda ezmiş ya çok iyi bmw de varmı ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elite lerde 3 kırmızı sorununu çözmüşler diyorlar ama bilmiyorum. Benimde kafamda var şu sıralar xbox olayı

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kırmızı sorunu yok artık onda bişi yok ztn e74 arızası var onu yerinde

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    • Bende eski bir Xbox kullanıcısı olarak Ps3 mü Xbox mı deseniz gene Xbox derim çünkü birçok oyunda ps3 te lag dediğim takılmalar olabiliyor misal pes09 da
    • alacaksanda kardeşim orj almana gerek yok.fw attıracağın için orj oyunlarda garanti kapsamı dışında kalacaksın o yüzden eğer istanbuldaysan fwli tek kol+cihaz+256 mb bellekli 450 liraya alabilirsin ama ekstardan da bir hdd alabilirsin 120 liraydı sanırsam 250 gb'lıkları ve oyun dünyasına çok güzel bir giriş yapabilirsin.
    • ama kullanırken dikkatli kullanman gerekecek biraz alt tabanı biraz yerden yüksekte ve çok dar alanda kullanmaman gerekiyo yoksa direk 3k dediğimiz olayı görürsün ben gördüm hiç hoş değil en kısa zamanda yenisi alacağım aklıma gelmişken Xbox alacaksan JASPER board olmasına dikkat et lakin şu zamana kadar 3K lısı yok denecek kadar az.

sneak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihaz çok hassas ve bir okadar da güzel bir makinadır. ps3 ün ekmek fabrikası yutarak online ve multimedia ağına ulaşabileceği bir rakiptir. Microsoftun 3. dünya ülkesi kategorisinden yeni çıkarmış olan ülkemizde orjinal oyun alınması artık şart olmuştur. Cod 6 çıktığı vakit yapılan Ban lama temizliğiyle çipli makinanın bir anlamı kalmamıştır. Makinanıza yazık etmeyin online ağı olmaz ise bu makinadan alacağınız keyif %30 düşer anca oyunların senaryolarını bitirirsiniz. Makinanın fanatiği değilim ps de hayatımın olmazsa olamazları arasında her daim yerini alır

Bu arada cihaz tozlu ortamı, voltaj iniş-çıkışını ve bol manyetik alanı pek sevmiyor çiçek gibi yerini sevdimi pek değiştirmeye gelmez

Ozan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 te gt5 mayısa ertelenmıs artık belını getırdıler erteleye erteleye
    Godzilla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok saolun beyler . sanırım garantili alcam 1 2 ay orjinal oyun alırım sora Fw leriz ztn 699tl elite pack yarın gold dan alcam kısmetse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)