kokoreçten sonra naneli sakız şeker gibi şeylerde etkiler hatta soğan sarımsak bile
Printable View
kokoreçten sonra naneli sakız şeker gibi şeylerde etkiler hatta soğan sarımsak bile
Keşke farklı makina isteseydiniz , ona üfleseydi kuzen...
Bizimde başımıza geldi , arkadaşım 2 tane çay içti , 20 promil çıktı :)
Sonra farklı cihazda tekrar üfledi , 0.00.
Alıntı:
Bildigim kadarıyla artık öyle ama, yapacak bir şey yok
Alıntı:
Prim olayını bilmiyorum ama geceleri yaptıkları çevirmede belirli bi kota verilmiş (hem araç sorgu-kontrol hemde alkol-ehliyet gibi) o kotayı doldurduklarında mesai leri bitiyor..
Alıntı:
evet eskiden para sıkıstıyodun ama artık öyle değil kesdikleri ceza ya gore ay sonunda maaslarını ona gore alıyorlar gecen sene bi tanıdık istanbula giderken radara giriyor 150 160 ile falan ruhsatın arasına 100 lira koyuyor polis bu fazla diye 50 lira para ustu veriyor
Bizede uflediğimiz çubuğu geri verdiler buyuk bi ihtimal makinadan kaynaklanıyor...
Yukarıdakilere +1 diyorum durum bu şekilde,Alıntı:
Rüşveti önlemek için böyle bir uyguama war polislere pirim veriliyor ve maalesef 2. maaşlarını çıkartmaya çalışıyorlar
Yok yok ben dayanamayacam cevap vermessem;
Bu lafları "sallayana" kadar, araştır-öğren de öyle gel olur mu ?
Kim sallıyor iyi düşün, hadi canım benim. Bilmediğin konularda da ahkam kesme.
3 kuruşluk bilgisi olmayan adamlar başımıza eksper kesiliyor ya, hayret ediyorum.
yahu ne soğanı ne sarımsağı :)
sürülen kolonyadan 136 promil çıkması imkansız, sonuçta nefesin içindeki alkol moleküllerini ölçer hadi bi 5-10 neysede 136 çok :)
bu arada bilimum ağız kokusu, sarımsak soğan naneli sakız diyenlerede şaşıyorum :D
gecen gun bizim sitenin bi topikte o aletin heseye kadir olmamasi gerektigini vurguladim ama cok tepki aldim
o alet problem!! sadece agiz alkolunu olcen bi alet ne kadar guvenilir olabilir
2 bardak portakal suyuyla ehliyeti alinan dam tanirim
gecmis olsun
ee hastane sonuçları nedir?
Arayamadım kuzenı aksam arıcam :)
harbiden sonuç ne oldu bende ehliyeti kaptırdım 185 promil benim aracı bağlamadı yavrum polisciğim cezayıda işlememiş çıkmadı para cezası 6 karakola gittim şefliğe falanda gittim temiz kağıdımıda aldım oh mis =)
geçmiş olsun konuyla pek alakası yok ama geçenlerde radar a girdim ceza ya herşeyi yazmış bi tek ehliyet puanı kısmına 1 şey yazmamış bunun anlamı puan düşmemesi mi ? yoksa unutulması mı ?
Bu gun cıkmıs sonuc ama polısler almıs yarın karakola gıdecek almak ıcın..
hayırlısı.
alette sorun wardır....Gecen hafta cumartesı 2 kadeh rakı ıcmıstım sonra otopark cıksıı dırek polıs cevırdı...Alkol varmı dıe sordu eet var dedım...üfledik 0.00 promıl cıktı :D
Kuzenle konuştum şimdi karakola gidip sonucu almış gercek ortaa çıkmış çok şükür 0 alkol. Ehliyetini geri almış ama araba cekildigi için boş yere çekici+otopark parası ödemiş oldu(176TL) Zamani olsa olayın üstüne gidecekti ama ***** ogrenci ve son sinif zamanı yok..
hadi gözünüz aydın.. Aslında hata olduğu anlaşıldığında bütün cezalarında otomatikmen düşmesi gerekiyor ama maalesef burası türkiye....