1 mbps bağlantım var idare eder görüntü kalitesi. Ama motors tv yi hiç seyredememektense az bozuk seyretmek yine de keyifli v8 supercars var şuan :D
Printable View
1 mbps bağlantım var idare eder görüntü kalitesi. Ama motors tv yi hiç seyredememektense az bozuk seyretmek yine de keyifli v8 supercars var şuan :D
8 mbit i şundan dolayı yazdım .. en başta bende de goruntu bulanık gibi oluyor sonra boost a geciyor yayın ve cam gibi.
ya 49 lira verin 8 mbit e gecin kimsenin hız indirdiği falan yok .. 1 mbit de kalmayın derim.
şu anki pist yarışı süpermiş
akşam eve 11.30 da gelen birine göre gereksiz gibi :D o yüzden abone olma gereği duymuyorum ama şu yarışlı kanalları anlatışınızdan insanın canı çekmiyor değil :)
riske girmeye deymez :D
15gb olayı yok artık 49lukta zaten sitesindede 8mbite kadar sınırsız diye belirtmiş :)
yaw bizde sımayl ediyesel aboneliği var olmazmı acep :?:
üye olduk kullanıcı adını falan hallettık silverlight 3.0 tıvıbu.comdan ındırıp kurarken hata verıyor mıcrosoftan ındırıp kurarkende lısans falan bıseyler dıyor bu turlu calıstıramadım. musterı hızmetlerını aradım durumu ızah ettım bızım yapabılecegımız bısey yok bı bılgısayarcıya danısın dıyorlar. :@
Bende yaptım uyelik tivibudan.
güzel kullanıslı sevdim byagı tvyle karsılastırdım 5 sn geriden geliyo ama durdur ileri geri al özellikleri hosuma gitti :)
Kumanda savasına sonn tivibu :D:D
canlı yayındayken pause yapıyorum (ortadaki tuş) tekrar oynatınca aynı yerden devam etmıyor ileri gerı saramıyorum yapanlar anlatabilirmi?