typeRace Nickli Üyeden Alıntı
Dostum geçmiş olsun ama hiçbir sonuca varamazsın ne yazıkki.. yasa o kadar geniş ki herşeyi kılıfına uyduruyorlar maslesef..
bende daha 2 gün önce ortaköy de 130 tl yedim.. taa 50 metreden sağa çek diye hareket yaptı memur.ne oldu bilmiyorum ama yolda cooper gördülermi garanti çevirmeye girmeye başladım..
neyse yazdı cezayı yanımdan birtane yere basık camlar zifiri karanlık bir palio geçiyor,dedim yazsana bunada kaçmadan durdur işte,biz hallederiz sonra diyor..aynı anda üç tane daha filmli araba gösterdim yine sallamadılar.. sinirden yarın egsoz da yaptırmayan şerefsizdir bağlamayan da dedim bindim arabaya tekrar..
yedik cezayı 1 km gittim yine çevirdiler film var diye..aynı palio kırmızı ışıkta duruyor yine çevirmed beni aldı..Bende hiç sallamadan buyur ne istiosun dedim film var ceza yazıcam diyor..dedim yzamazsın yok ya nasıl olucak flan diyor.çıkardım gösterdim cezayı daha 5 dakika önce yedim insan dedim ya.. yarın egsoz da olucak ödemicem cezayı sen bağlarsın ben çıkarırm deyip basıp gittim..
sırf gıcıklığna alıtor genç polisler mini leri.. bi de utanmadan kaç beygir diye souyor.. nasıl olsa bağlatıcaz yakında, bari düz boru yu çekiyim de öyle bağlasın..