arkadaşlar burdan ürün alan varmı sorun yaşarmıyım hb civic arka tampon alcam da
arkadaşlar burdan ürün alan varmı sorun yaşarmıyım hb civic arka tampon alcam da
B18c specR swap eg
ben alışveriş yaptım çok memnun kalmıştım. hiçbir problem yaşamadım.
Failure is not an option.
bendende siteye koca bir artı![]()
KA Style
sitenin sattığı çoğu şey birinci kalite ürünler. Yani orjinal değil. En Azından benim araca uygun olanlar![]()
parcatrenı.com dan vtec2 için motor takozu aldık öndeki şanzıman tarafındakı ne yerıne oturdu nede delıklerı karsıladı taşlandı delıklere işlem yapıldı ancak uydurabıldık
oh oh yorumlar iyi aldım gitti
herkese teşekkürler konu kirliligi yapmaması açısından silinebilir![]()
B18c specR swap eg
teşekkür ederim ürün süparişi verdim cumartesi elimde olacagı söylendi.. bekliyoruz![]()
B18c specR swap eg
200sx içn de del sol içn de parça yok . piyasa çalışıyorlar belliki![]()
Sadece birkere parça aldım birdaha alırmıyım bilmiyorum, havale gönderiyorum, paranın hesaba geçtiği teğidini alıyorum. Şirketi arıyorum referans numarasını ıvırı zıvırı veriyorum ilk gün paranın gelmediğini idda ediyorlar ikinci gün akşama kadar tekrar telefon trafiği yaşıyoruz en sonunda görmemişiz gelmiş para gibi bir cevap geliyor, kargoyu hemen yapıyoruz diyorlar, ertesi gün kargo yolu bekliyoruz, tabi öğreniyoruz ki daha göndermemişler... bu benim deneyimimdi...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
site kurucusu arkadaş tanıdıktı ama satıldığı için şuanda bilemiyorm, yine de yorumlarınızı ileteceğim, umarım daha iyi olur...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)