GTR 35 varken ne M6 ya bakarım nede C kasa AMG ye..
Vites atışı, sesi yeter..
Printable View
GTR 35 varken ne M6 ya bakarım nede C kasa AMG ye..
Vites atışı, sesi yeter..
Evet Yaman R35 GTR da ayri bi dunya M6 cok agir ve hantal yaninda bence, cl serisi gibi dusun fazla agir kacar sana yas ayri araba ayri fiyati nolursa olsun ama icinde komik durmayacagin sana yakisan bir arac lazim sana
evet barkıncım o yuzden yarın butun arabaların icine oturup foto cektırcem sen hangisinde komik durmadıgımı soylersen onu alıcam kardeşm degerli yorumun icin tesekkurler
Nissan Skyline GT-R 35 ;)
:slomo: .
görüntü olarak demek istemiş bence
m6 diyoduk kreisseig dioduk
Bundan birkaç ay önce aynı şekilde bir seçim yapması gereken bir tanıdıgım için beraberce biçok arabayı incelemiştik. M6,jaguar XJK,Bentley cont. GT, Panamera,Cl 63 AMG gibi araçlar vardı. Acıkcası M6 (fiyat ve donanım) en agır basanlardan biri olmuştu fakat kasanın değişme riskine karşılık vazgeçildi. bentley güzel bir secenekti fakat servisi burda dertli oldugundan secilmedi jaguar bunların yanında yavan kaldı. CL her yerde vardı son tercih Panamera dan yana kullanıldı. Zamanınız varsa bir bakmanızı tavsiye ederim resimlerinden cok daha güzel bir araçmış açıkcası.
panamera baktım aynen cok guzel bi araba hele ön konsoluna bittim ama 4 kapılı yanı ben tek kapı ozledım arkamda biri olunca rahatsız oluyorum:) onur yaz kardesm bi yere herzaman beklerim ; )
icin fesat senın:) şahin gitti sen geldin
porsche düşünülebilinir bir seçenek 2 kişilik iyi gidiyo sportif günlük kullanıma uygun en sportif araç herhalde...
bütçenizi bilmiyorum ama eger gunluk kullanım ıcın ıkıncı bır aracınız da varsa lamborghini gallardo da düşünülebilir.
yada type-r al dünyanın en iyi aracı :D
haftanın 2-3 gunu kullanıyorum arabamı rrs yada cayenne var onlarla idare ediyorum