http://i50.tinypic.com/vintc6.jpg
http://i48.tinypic.com/2ik9mqt.jpg
Printable View
burada olay koltuğun geride yada ileride olması değil, her insanın boyu farklı uzunluklarda tab,i oyüzden koltuğu ayaklarınızın ve ellerinizin rahat bi şekilde gaza dreksiyona uzanacak şekilde ayarlayın, bunu yaparken sadece sırtınızın tamamı koltukla temas etsin,
yani söyle özetliyeyim, kuyruk sokumunuzun koltuğun oturma bölümüne değil sırt bölümüne değmesi gerekiyor. bu şekilde oturun... yayılmayın, ha o şekilde oturunce kafanız tavana çarpıyorsa, cabrio araba düşünebilirsiniz :D
Koltugum dik pozisyona yakın bi sekilde duruyo, spor da yapıyorum.. Ona ragmen belim agrıyo hep.. Daha dogrusu cok trafik oldugu zaman oluyo bu..
190 a kdr ne olursanız olur o pozisyonu biraz uğraşla yakalarsınız koltuk dimdik olmak zorunda diil ayrıca kendi wücudunuza göre ayarlayın
2.02 lik arkadaşım bmw e46 coupe de gayet rahat fazla yatırmadan oturabiliodu
bazı arkadaşlarım war boyu 170 i ya geçer ya geçmez ama köylü gibi koltuğu yatırıp kullanıolar bide tribe giriolar öle araba kullananlarda bna karın ağrısı yapıo warmıdır çağresi :D
yanlış oturuş posizyonu
,
koltuk o kdr geri pozisyondadırki debriyaja zorla basılır sol kol dreksiyona zorla yetişir yetişmesi için sol kulak omza dayanır yola göz ucuyla bakılır genelde dikkat ya teyiptedir yada telefonda bu posizyonda sağ elin dreksiyona ulaşması için bel 170 dereceye kdr cewrilir sol elin görewi artık sigara tutmaktır :D we arabanın içinde genelde şapka takılır çünkü koltuk o kdr eğiktirki güneşliğin gölgesi yüze wurmaz insanı es geçer :D
ahahahahahahhhh!!!....:D
evet emir arkadaşımız doğru söylüyor....
illa dimdik yapmak şart değil kolduğu, sadece taviz vermemeniz gereken iki şey var, sırtınız ne olrsa olsun koltuğa tam temas edicek, özellikle belirtiyorum kuyruk sokumunuz koltuğun bel kısmına değicek ve elinizi uzattığınız zaman dreksiyona rahatça erişeceksiniz, emir arkadaşımız bu mesafeyi bilek örneği ile çok güzel anlatmış...
bu ikisinden taviz vermeden istediğiniz gibi oturun... teleskopik dreksiyonunuz varsa tamamen kandinize doğru çekip yatabilirsinizde:icon_tup:
Araç uzerınde gunde en az 150-200 km yol yapan bırı olarak bende acaip muzdaribim bu mevzudan..
Asırı değil fakat,koltuğu bıraz yatırarak kullanıyorum genelde:)
Gun ıcınde dık pozısyona getırıorm agrılar arttıgında ama olmuyor..alısamıyorum..
En kısa zaman da alısmam lazım..yoksa agrılar gunden gune artıyor..
Ters mekık olayıda ıyımıs denemek lazım;)