benım otoparktan ataşehir ordan şeker pınar gişeler tekrar otoparka dönmem
241 km = 100tl anane babane kullanımı deyıl :D
Printable View
sonuç olarak ne kadar gaza bastığın önemli.. turbo araç olduğundan ne kadar hava - o kadar benzin mantığı :) eğer sen sürekli sıkıştırırsan tabiki 60 kuruş da yakaar 80 kuruş da
Breh Anasını Satayım :) Yani Hergün Beşiktaş Acıbadem Arasını Git Geli Bünye Kaldırmaz Bu Araçla Herhalde
350de yaktırırsın 750 de
Alacağın araç std olur. çuflayarak gezersin. ama yaktığı her kuruşu fazlasıyla hakediyor
piyasadaki fiyat-performans oranı en iyi araç bence, alırsın 5 lira harcarsın sonra delecek m3 vb. ararsın :D
altından kalkabileceğini gözün kesiyorsa Altına gir derim:icon_tup:
300 ıla 400 den asagı yakan 2.0 hatta 1.6 benzınlı arac varmı bugun dızeller 2.50 yakıor neyın hesabı beyınlı bır gc8 basmayınca zaten 350-400 arası yakıor basınca ıse bunun ıkı katını yakıor tabı dolu olanlar dan bahsedıyorum
aslında çok yakmıyorlar ama :o bizim köylerde Benzin pahalı :)
5 sene önce yaklaşık 10 liralık benzin alıp bütün gün geziyordum ben 2001 astra ile :)
Eğer ki sen 400krş çok diyorsan bence o arabalardan uzak dur.750krş yakıyor çünkü:hahaha: benim altı 1.8 üstü 1.6 integra bile 650krş yakıyorki bu araba 2.0litre ve turbo beslemeli bir motor;)
Bu son zamlardan sonra 400krş çok iyimser bir rakam bence..
Haa birde ep3 kasa veya Fn2 lerle bir depo ile 700kmh felan gidipte 280-300krş benzin yaktıran tiplemeler var onlar istisna pek kulak asma :D
Sagopa demişya İstisnalar Kaideyi bozmaz,diye:icon_tup:
2.0 T araçlar arasında alınabilirliği çok yüksek bir araç...
Ağırlık fiyat performans olarak ideal...
project car olmaya ideal ;)
acıbademdeki arabanın ilan tarihi 2005 mi ben mi yanlış gördüm ?
dostum ben 5 senedır bınıyorum degısık zamanlarda tam 6 tane gc degıstırdım buyuk sıkıntı yasamadım he yakıtını dersen buoyle araclarla gunluk gezınce zatan zevk alamassın ozel araclar bunlar dedıklerı kadar cok yakmıyor std bı gc karısık kullanıda max 500 kurus yakar bıde bu paralara labılecegın daha hızlı bı araba varmı onu bı dusun derım
ICE nickli bir arkadaş vardır,, ismi cüneyt kendisi konuyu gorunce sizlere tecrübelerini paylaşır..
saygılar
Rıdvan ;)
Arkadaşım ben 2003 - 2007 arası 4 sene 2.0 gt kullandım, kronik sorunları her araba gibi var. Mesela std. şanzımanın bir limiti var. Pis benzine karşı çok hassastır. Ateşleme ile ilgili problem yaşamıştım ben. Ama bu bahsettiğim sorunlar herhangi bir araçtada olabilen sorunlar. Subaru kullanması çok keyifli ve ödediğin parayı sonuna kadar hakeden bir arabadır. Parça fiyatları normalin biraz üzerindedir ama zaten çoğumuz parçaları yurt dışından getirttiğimiz için o problem bir nebzede olsa ortadan kalkıyor. Yakıt sarfiyatına gelince bu birazda sana bağlı. Yani 40 kuruşta yakarsın 80 kuruşta. Ama karma kullanımda şehir içi ( std. a yakın bir araç) 55 -60 krş civarı yakarsın. Ama inan aldığın zevkden dolayı onu umursamazsın bile. Sana tavsiyem alacağın arabayı çok dikkatli seç mesela yukarda linkini verdiğin siyah 97 gc8 ben 2003 yılında alırken bile satılıktı yani yıllanmış bir araba. Arabayı alırken mümkün mertebe tanıdıktan ve yüksek modelli almaya çalış. 2000 model yada 1999 model kasası yürüyeni şanzımanı düzgün, hatta forged motoru düzgün ustalarca toplanmış bir arabayı tercih et. Birkaç bin lira fazla ver. Ucuz etin yahnisi mantığından yola çıkarsan, üç dört bin lira daha ucuza alacağın bir araba Allah korusun bir motor / şanzıman vs kırdığında sana çok daha pahalıya mal olacaktır. Bu nedenle bakımlı ve sana ilerde problem çıkarmıyacak bir aracı almanı tavsiye ederim.
98 ve üstü biraz daha farklı iç tasarım yürüyen.
özellikle frenler eski modellerine göre çok daha iyi yinede yetersiz bence..
heleki 2 aracın varsa kesinlikle alacağın araç Subaru olmalı;)
h.içi insan style
h.sonu subaru spec ( her zaman kullanırsan çabuk bıkarsın )
ben o ilanın fake olduğuna inanıyorum yıllardır duran bi ilan o cunku...
Peki bu araç için tecrübe ne kadar önemli ?
Düşünüyorum bende gc8 ama 1 senelik şöförlükle altından kalkabilirmiyim orası düşündürüyor :(