selçuk senin beğenmedin çocuklar birinci oldu nasıl olcak yine yanıldın :d
Printable View
selçuk senin beğenmedin çocuklar birinci oldu nasıl olcak yine yanıldın :d
Abi komedisin ya :D
http://www.youtube.com/watch?v=rCWmrCh0LWM
Ne mutlu sizlere...:rolleyes:
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-popisi-vardir
:D :D :D :D
relax, the place is ours diyosun :D
papiçuloyula birlikte crazy dans bu yarısmada fınal oynar hadı bakalım.
Dün babamla resmen engelli Bilal yüzünden tartıştık.İnsanlar kareografi yapıyorlar.Emek harcıyorlar.Hayvan gibi senaryolar,kurgular oluşturuyorlar.Öznel bir şeyler çıkartıp gerçekten yeteneklerini sergilemeye çalışıyorlar.Bu çocuk birinci olur inşallah diyor.Tamam,belki başarılı,Metin Şentürk'ün ilk zamanlarına bakıyorum.Hakikaten ondan daha başarılı şu an fakat oradaki çocuklara oranla yeteneği ölçülemez bile.Bu yüzden birinci olmasını istememiştim.Fakat,2 yetenek hırsızı çocukla sona kaldığını görünce yemin ediyorum o hırsızlar birinci olacağına engelli Bilal birinci olsun dedim.
Yazık,böyle programlara milyon dolarlar harcıyorlar.Ama tutupta ne bir ön araştırması yapılıyor orada çıkanların,ne de karşılaştırılması.Böyle bir program olamaz.Her zaman takdir ettiğim Acun,şu dakikadan itibaren inanılmaz derecede bir eksi aldı benim gözümde.
Dahada izlemem Yetenek Sizsiniz programını.Orada onlarca birinciliği hak eden insan vardı.Hepsine yazık oldu.
MJ ile ilgili danslar yapanlar MJ'e özenerek bir performans sergilediklerini zaten söylüyorlar.Tutupta insanların emeklerini çalmıyorlar.Hiç değilse çıkıp,biz bu adamların showunun aynısını kopyaladık diyebilirlerdi.Ama ne dediler?Öznel ve sadece bize ait bir show dediler.Programı dikkatli izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Showu kopyaladık,kendimize uyarladık demek ayrı.Show bizim,dans bizim demek ayrı.
gözleri görmeyen birinin şarkı söyleyip darbuka çalması ayrıca ağızıyla değişik sesler çıkarması olağanüstü bir yetenek değil olaya duygusal yönden bakmamak lazım popping ciler kareografiyi kopyalamış olabilir ama görsel bir performans sunuyor ne kadar taklit olursa olsun sonucta bir yetenek herkez şarkı söyleyebilir iyi yada kötü ama herkes dans edemez diye düşnüyorum..
aynen katılıyorum + bişey daha. dansı ordan almıs olabılırler ama yetenek olarak kendılerı dans edıolar demekkı becerebılıolar yeteneklerı var en azından taklıt yeteneklerı..ki şöyle birşey var birinci oldugu dansları yuzde 90 kendılerının mezdekı dahı var oda araplardan çalıntı olur sımdı :D:D
hatice degil neticeye bakalim oyle yada boyle bunlar birinci oldu. bende buyuk bir hayal kirikligi yasadim. onşarca mukemmel otesi gercek yetenegi ellerinin tersi ile ittirdiler resmen.
taklit yapa yapa finale geldiler, sonra da kaptılar 500bin lirayı.. helal olsun valla..
tek kelime ile fiyasko..
3 favorim vardı
1-esmeralda şarkısı ve show u (tek kelime ile mükemmeldi)
2-hakan (soyadını unuttum, şu beden eğitimi hocası olan)
3-kaan (ufaklık, michael jackson dansı)
hiç birisi de olamadı.
Favorim kaandı benimde,o olmasa kaya adamların kazanmasını isterdim.
bilal&uğur ikilisinin hak etmediğini düşünüyorum bende.
Yaptıkları dansın aynısını aylar önce nette izlemiştim,benzer bir yarışma programında.
ben kaan ve bilalin hak ettiğini düşünüyorum bilal göregenle finale kalınca.
bence çocuklar haketti birinciliği.
hayal kırıklığını ilker atak'ta yaşadım ben. yarı finaldeki showundan sonra uçuracak heralde izleyenleri diye düşündüm ama yok,batırdı yani.
Benim favorilerim hakanla ramazan dı.Hakan beden eğitimi hocası.Adam hakikaten muhteşemdi.Ramazan Berkay da muhteşem dansediyordu çocuk.Ama halk benim gibi düşünmüyor demek ki.Galiba bende bir terslik var.Ne otomobil seçiminde ne diğer seçimlerde halkla uyuşamıyorum :)
işte bu ya.:icon_tup: benim şahsi fikrimde aynen öyledir. tamam bilal göregen de iyidir hoştur ama adam her şarksıından sonra allah kitap karıştırıp insanların ona ısınmasını sağlıyo. halk ta doğal olarak bu çocuk iyi bak. ihtiyacı da var ihtiyacı olana oy verelim deyip ona oy yolluyo. ben çok korktum birinci olacak die.. Türkiye nin yeteneği olarak gösterilecek biris değildi bilal.. bilal le uğur çok güzel taklit yapmışlar, çok az insan öyle yapabilir. bu bir yetenektir. hakettiler. nice nice gözleri görmeyip ayağıyla resim çizenler var. onalrın yeteneği bilal den çok daha iyi ayrıca. dostlarım dostlarım diodu yarışmada ki herkese bilal göregen.. elenenler üzülmesin benm sewgimi kazandılar felan dedi. ama yarışmayı kaybedince birincileri tebrik bile etmeden küsüp gitti resmen..:icon13: dosta bak :P
karizma show nası kalamadı ilk 5'e hala şoktayım :) bu arada ''mevlüt uysal (başakşehir belediye başkanı) millete mesaj atmış çocuklara mesaj atın'' die duydum burda oturduğumdan biliyorum.