süper :icon_tup:
Printable View
her otistik öylemi ?
Belkide fazla zekadan o şekilde ?
Konuşma zorluğu ve dikkat toplama sorunu olan bir arkadaşım vardı ilkokulda.. otistik değildi.. programdaki adamdan konuşması biraz daha seçilir idi ve sürekli başının ön kısmı ağrıyodu.. adını bile hatırlamıyorum çocuğun..
ancak mezunlar gününde öğrendiğim kadarı ile şuan meb bursu ile okuyor,tüm o sorunları fazla zeki olduğundanmış.
ilerizekalı dedikleri bu işte, fazla üstün zeka insanda ters tepki yapabiliyor ;) milyonda bir görülen bişey bence :) bi yetenek
dave elsewhere üstüne tanımam :)
http://www.youtube.com/watch?v=LOL8-qIYemg
Hatırlıycakmısınız Bakalım:D
Süper yetenek yarısması gercekten :icon13:
Duygu sömürüsü yapan, sadece görme özürlü diye oy alan bos beles bi adam birinci olacak gibi görünüyor.
Acun gözlerini actırsaydı da gercekten yetenekli genclerin önünü kesmeseydi.
Yazık...
aynen yorum ağar oldu ama gerçek valla
sanırım darbukacı olucakkı bence gercek yeteneklerı olan herkes elenmesı sacma oldu ....
Bilal Ve Uğur Yürüyün Kardeşlerim Bahçeşehir Arkanızda :D
harbiden yaa resmen saçmalıklar daniskası yeteneksizler yarışması gibi bişey oldu
stp nin best kankaları 1. olcak gibi gözüküyo :hihih:
kaya adamlara yazık oldu bence...
edit:kaya adamlar olacaktı :)
kaya adamlara hakkaten yazık oldu ve hakana tabiki...
kekeç sıpayı taa ilk 3 e taşıdılar yazıkdır ya...
İlk cıktıgında ben de sevmistim ama baktım daha sonra duygu sömürüsüne getirdi olayı, yok kendimden baska rakibim yok falan filan yanına da varılmıyor.
Agzında 3 5 sey geveleyip o kadar yetenekli insanın arasından cıktı neredeyse birinci olmak üzere...
İlk 5e göre bakarsak, birinci ve ikinci hakan ve yunus emre olmalıydı.
3.de su robot danslarını kopyalayan 2 cocuk olabilirdi, bu hafta iyiydiler.
hakan gıbı yetenek elenır mı ya ne sacma ufacık cok cocuk onu daha acık ama hakan gıbı beden egıtımı unı ogretım uyesı genc elenmesı sacma geldı bana bu turkıyenın oylamasıysa yetenek nedır gorduk :)