rıdvan rakiplerin çok zorlu olcak başarılar diliyorum şimdiden bak birtanesi :hehe:
Printable View
nasıl bi kafası varsa artık o dans etmenin otomatikte bile vites değiştiriyosun..:D
otomatıkte degıstırmıorum d ye alıp yuıruyorum dans edınce araba ucmaya baslıo zaten bı sure snrda kanatlar acılınca ver elını van gölü...
anladım ben senin hızını hiç kesmiyim..kardeşim:)sana iyi yolculuklar fezada..
eyw. tesekkur ederım...
bence çok saçma kendini birşey zannedenler ve sanki ilk onlar yapıyormuş gibi havaya girenler sadece taklit yapmasını çalıntı bi sanat yapmayı bilirler aynı hareketleri yabancı ülkede torent adlı yarışmada yapmışlardı,2 çalışma ile bunların hepsini herkes hiç yapamayan adam bile yapar yetenek bu değil malesef.asıl yetenek kaan michael jackson dansını yapan küçük yaştaki çocuk bunu beğenme sebebimde sonuçta yaşı itibari yada kaya adamlardı.türkiye yetenek anlayışınımı yoksa yeteneğe bakış açısınımı diyeyim bu şekilde göstermiş oldu...
ulan kims ebenigörmedimi yusuf emrede dans ederken :D asıl yetenek benim :D:D:D:D
yenetek benmisinin göbek atma birincisi....
trabzon vakfıkebir sposorluğunda :D :D
snnki çok normal kalır yanlarında kendıne haksızlık etme yerden bitme küçük cengiz kurtoglu nejat alp kırması velet orgun başında birileri potanın ustune cıkıp smaç basar birisi konuşmayı bilmez dansını konusturur snn kategorınden bu yarısmaya ekmek cıkmaz ama taneme bulasırsan guzel olur...
hakakten bende öle düşündüm Türkiyenin yetenekleri bunlarmı diye çok saçma salak oy dağılımı oldu kaldı.