geçmiş olsun, bazen geleneksel yöntemle mahalle çiçekçilerinden gönderi yapmak daha iyi..
Printable View
geçmiş olsun, bazen geleneksel yöntemle mahalle çiçekçilerinden gönderi yapmak daha iyi..
bende netten çiçek sipariş etmem paylaşımınız için teşekkürler
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
En güzeli eski yöntem. Gidip kendin seçeceksin alacaksın.
Önce geçmiş olsun. Umarım yenge kızmamıştır yada az kızmıştır. :) ciceksepeti.com değil ama 444cicek.com adresini kullandım defalarca yarım saat gecikti diye canlarını okudum telefonda bin tane özür dilediler. Bence güzel bir hizmet netten sipariş ama firmanın kalitesi önemli. Bu arada ben bu tarz toplumsal değeri olan günlerde aksaklıklar olabileceğini düşündüğüm için bu hizmetleri kullanmam. Çünkü bu tarz günlerde hiçbir zaman altından kalkamazlar. Kalkacak kadar elemanı barındırsalarda diğer günler zarar ederler yada fiyatları saçma sapan olur. İşletmecilere bu yüzden kızamıyorum.
valla bana da oldu aynı şey çiçeksepeti.com la..
İşyerine yolladım eşimin, akşam 10 da güvenliğe bırakmış gerizekalılar..
Aradım kalayladım zaten.. binbir özür ücretsiz bi çiçek daha yollayalım, peki dedim bende..
Gene akşam 10 da güvenliğe teslim edince çiziği attım.. :)
paylaştığın için saol bende düşünüyordum buradan alış veriş yapmayı
bir arkadaşımın da yolladığı çiçekler solmuş idi.sanrım çiçeksepeti çalıştığı çiçekcileri elden geçirmeli.
geçmiş olsun böle saçma salak firmalar iş yapıp para kazanıyo ya ayar oluyorum yaa
bende sevgililer gününde göndermiştim.saat 13.00te sipariş verdim netten saat 14.00te yola çıktığını yazdı, en geç ulaşması gereken saat 17.00ydi yanlış hatırlamıyorsam fakat çiçek saat 22.00de eline ulaştı! çiçek yüzünden sevgilimden bir ton azar işittim bugün bana birşey yapmadın diye:D br daha çiçek sepeti asla!!
Sadece bana yapılmış olmaması bana teselli oldu. Demek ki bu rezillikleri genelde varmış.
Ucuz etin yahnisi diyeceğim ama ucuz da değiller ki be kardeşim.
çareyi uzaklarda aramaya gerek yok sitemizdede üye olan svtec nickli arkadaşımız erenköyde çiçekçi alışveriş yapanlarımızda var en güzeli ona vermek :D :)
konunun hepsini okumadım ama yılardır farklı insanlar için tek bir çiçekçi kullandım ve şuana kadar bir sorun yaşamadım (fiiyatları her zaman uygundu özel günlerde bile) ve o insanların annelerine dahil gönderdiğim çiçeklerde bile bir sorun yaşamadım
bir tanıdığım hanımefendinin eğer öldüyse Allah rahmet eylesin yaşıyorsa kullakları çınlasın dediği bir kaç kelime var aklımda
bir erkeğin elinde tutması gerekenler ve değiştirmemesi gerekenler.
1. pasaport
2. Ehliyet
3. kunduracısı (boya v.s. )
4. terzi
5. çiçekçisi
herzaman bunlar hayat kurtarır derdi şimdi daha iyi anlıyorum
bende sevdiklerime bu siteden çiçek gönderiyorum.
reklamlar :D
arkadaş heralde google sorgulatıp buldu konuyu 4 yıl önce kapanan konuya yorum yazmış çakmasın diye kimse üyelik tarihinden biraz zaman geçirmiş yönetimin dikkatine
Bizde çiçekçiyiz ve çiçeksepeti.comla çalışan dükkanlarımız var özel günlerde maalesef bu tür aksaklıklar olabiliyor bunun sebebi ise özel günlerde çok sipariş olması ama çiçeksepetini arayıp sizin çiçeğinizin telafi çiçeğini yollayabiliyorlar.Bence bu tür özel günlerde site v.s değilde herhangi bir çiçekçiden sipariş verirseniz çiçeğinizin daha çabuk ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz.