2mbit sınırsız var bende son 1 haftadır gerçekten kötü durumda. Yoğun saatlerde sörf yapmak bile işkence oluyor. ahh quicknet gelmediki buraya.
Printable View
2mbit sınırsız var bende son 1 haftadır gerçekten kötü durumda. Yoğun saatlerde sörf yapmak bile işkence oluyor. ahh quicknet gelmediki buraya.
2 şeritli gidiş geliş yola 400km hız sınırı koyarsalar olacağı budur. Altyapıyla ilgili doğru düzgün geliştirme yapmadan sürekli satışa yönelen bir zihniyetin sonuçlaıdır bunlar.
Türkiyede internet = rezalet. arıza kayıdı bırakmaktan bıktım onlar sorunu her gün yeni baştan çözmekten bıkmadılar...
Valla simdi denemesini yaptım bende bayt=32 süre=26ms ttl=56 olarak sürekli yeni satır çıkıyıor :D
ttnetin yurt dısı portlarından 2 tanesi kapalıymıs gecen gun oyunda cok ping sonucu aradık falan
8mbit im olmasına ragmen bi kere bile 300 400kb la dosya ındırebılmıs deılım ztn
http://www.speedtest.net/result/754282744.png
böle bi oranlarım var ancak. msn acamıorm. internet explorer da herşeyi acıorum msn acılmıoru. 8100030d sorunu verio.
tarih saat ayarlarını yaptım.
C:\Documents and Settings\xox\Local Settings\Application Data\Microsoft live contacts'ın içindekileri sildim ama hala acamıyorum msnı :(
Smile adslden internetimin iptalini istedim 48saat içinde iptal olucak dediler tam 48saat sonra msn acılmamaya başladı :( ama bütün internet sayfalarında gezebiliyorum sebebi nedir...
modemde de gerekli ışıklar yanıyor yani internetim suanda var. smile adsli aradım gözüken borcu kapatmadan internetiniz kesilmeyecektir dediler. internetim var yani eskisi gibi..