sende haklısın;) neler var pıyasada.. ıns senden benden ıyı bakıcak bı yuwa bulursun.
Printable View
Biz seninle Gürsellerde tanışmıştık sanırım Kaan.teşekkür ederim.senide ihtimaller dahilinde görmek isterim.
bi kaç pet'e haber verdik.4-5 sitede ilan açtık.arkadaşlara haber saldık.bakalım güzel bir ev sahibi yapacağız Oscar'ı inşallah
livestrong sanki alacak gibi :D:D
ihtimaller dahilinde oda.bu arkadaş iyimiş diyerek veremeyiz.tüm istekleri değerlendirip kıyasladıktan sonra doğru kişiyi bulucaz inşallah :)
valla aklında olsun kardeş istediğin gibi bana uyar istediğin zamanda gelir görürsün no problem yazında yazlıkta birlikte oluruuz full time
lıvestrong ;)
hahaha eyv kardeşim mertten aldım secereni hayırlısı neyse o olsun diyelim bu işler hassas işler ufaklığa neresi uygun kaçarsa :)
bi kiz arkadasima sorcam kopek istiyodu baya kendisinin saint bernardi vardi 15 yasinda gecen sene hayati sona erdi, eger uyarsa o talip olabilir
daha önce köpek beslemiş olması güzel birşey barkın hadi bakalım hayırlısı.
ben kedi besledim uymazmı :D :D
imkanım olsa hemen alırdım,çok istiyorum golden beslemek.
resme baktıkça bahçeli bir ev alıp bunu ısırasım geldi :D
inşallah güzel bir evi olur .
Çok tatlı bi golden oscar resimden belli oluyor..
benimde elime agustos ayı gibi alman kurdu geçicek ..
hayvansever olmak güzel bir şey :D
Utku telefonunu pm atarmisin 2 tane oda arki olan kiz arkim bahsettigim cok istiyo ikiside kopek beslemis oncede kefil olurum onlardan iyi sahip cikcak bri bulamazsin sariyer acarlarda oturuolar bahceli villada